A Békéscsaba elleni hétközepi magabiztos győzelmet követően ezúttal hazai pályán bizonyíthatnak kedvenceink. 2019. január 12-én (szombaton) 18 órai kezdettel a bajnoki tabella 10. helyén szereplő MTK Budapest együttesét fogadjuk az Audi Aréna Győrben – jegyek még kaphatók, várunk minden érdeklődőt!

Legutóbb 2018 szeptemberében idegenben mérte össze erejét együttesünk Golovin Vlagyimir tanítványaival, mely találkozó akkor tízgólos különbséggel (25-35) dőlt el javunkra. Ezúttal a két győzelemmel, három döntetlennel és hét vereséggel a mérlegükben szereplő fővárosiak vendégszerepelnek az Audi Aréna Győrben, a mieinknek azonban ezúttal sem más a céljuk, mint a győzelem kiharcolása.

„Próbáljuk tovább gyorsítani a játékunkat, koncentráltan figyelni a védekezésünkre, ami már a Békéscsaba ellen jól működött, de szombaton új mérkőzés kezdődik. Örülünk, hogy ezúttal hazai közönség előtt léphetünk pályára.” – nyilatkozta a közelgő mérkőzés kapcsán Danyi Gábor vezetőedző.

 

A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – MTK Budapest találkozóra 2019. január 12-én (szombaton) 18 órakor az Audi Aréna Győrben kerül sor.

Jegyértékesítéssel kapcsolatban weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

A szombati mérkőzés a Paska Dániel – Vastag Sámuel játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
Kapunyitás két órával a kezdősípszót megelőzően, 16.00-kor.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!