Az MTK Budapest elleni hazai győzelmet követően ismét idegenbeli találkozóval folytatódik a magyar bajnokság, ezúttal Kisvárdán folytatódik a küzdelem a bajnoki pontokért. A K&H női kézilabda liga 9. fordulójának összecsapása 2019. január 15-én (kedden) 18 órai kezdettel a kisvárdai Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre. A találkozót online élőben követhetik a hazai együttes hivatalos YouTube csatornáján!

A bajnoki tabella középmezőnyében szereplő – jelenleg a nyolcadik helyet birtokló – Kisvárda együttese fogadja zöld-fehér mezes lányainkat a K&H női kézilabda liga soron következő fordulójában. A hazai együttes legutóbb az NB I újonc Eszterházy Eger csapata ellen bizonyított és aratott 11 gólos győzelmet, egy szemhunyásnyi pihenőt követően azonban nagy feladat vár rájuk, hiszen címvédő együttesünk, a Győri Audi ETO KC érkezik hozzájuk vendégszereplésre újabb bajnoki pontokért.

„Bízom benne, hogy nem leszünk frissesség és motiváltság híján Kisvárdán sem – nagyon fogunk koncentrálni és fel fogunk készülni.” – tudhattuk meg Danyi Gábortól a közelgő bajnoki találkozó kapcsán.
 

A mérkőzés ideje alatt az események alakulásáról az MKSZ honlapján közzétett írásos tudósítás alapján informálódhatnak, valamint a találkozó online élőben nyomon követhető lesz a Kisvárda hivatalos YouTube csatornáján!

A K&H női kézilabda liga 9. fordulójában  2019. január 15-én (kedden) 18 órai kezdettel esedékes Kisvárda Master Good SE – Győri Audi ETO KC találkozóra a kisvárdai Városi Sportcsarnokban kerül sor.

A mérkőzést a Bonifert Ferenc – Oláh Viktor játékvezető-páros dirigálja.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!