A Bajnokok Ligája középdöntő nyitó mérkőzése előtti utolsó bajnoki összecsapására készül Danyi Gábor együttese idegenben, a Mosonmagyaróvár ellen. A találkozó 2019. január 18-án (pénteken) 18:30-kor veszi kezdetét. A mérkőzés alakulását hivatalos YouTube csatornánkon online élőben követhetik!

A bajnoki tabella 12. helyén szereplő, a 2018/2019-es szezonban az NB I-be frissen feljutó Mosonmagyaróvár az eddig lejátszott 11 mérkőzése során két győzelemmel – az Eszterházy SC és a Budaörs együttese ellen – és kilenc vereséggel a mérlegében várja otthonába a címvédő Győri Audi ETO KC-t.

Az utazás előtt vezetőedzőnket, Danyi Gábort kérdeztük:

„A pontosságunk, a dinamikánk és a ritmusunk azok a tényezők, melyek kulcsfontosságúak lesznek a Mosonmagyaróvár elleni találkozón a győzelem megszerzése érdekében.” – tudtuk meg a trénertől.  

A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában esedékes Eu-Fire Mosonmagyaróvár – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés 2019. január 18-án (pétneken) 18:30-as kezdettel az Őri Erika-Pozdena Erika játékvezető-páros vezényletével Mosonmagyaróváron, az UFM Arénában kerül megrendezésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

A bajnoki összecsapást hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!
 

Kövessék a mérkőzés történéseit és szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!