Teltházas hazai BL-mérkőzéseink mellett ne feledkezzenek el a soron következő bajnoki fordulók és a Magyar Kupa negyeddöntőjéről sem, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy a további sikeres szereplések érdekében bíztassák minél többen a helyszínen a lányokat – töltsük meg az Audi Aréna Győrt!
A jegyértékesítés már javában zajlik, ne késlekedjenek!

Zöld-fehér mezes együttesünk egyre közeledik a szezon legfontosabb és egyben legizgalmasabb periódusához – a BL-középdöntős menetelés mellett a bajnoki pontvadászat sem szünetel, s mi több, a Magyar Kupa lebonyolításában bekövetkezett változásnak köszönhetően csapatunk plusz egy mérkőzésen, a versenysorozat negyeddöntőjében is pályára lép a legjobb négy közé jutásért.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a győri lányokat rendre teltház és fergeteges hangulat fogadja a hazai rendezésű nemzetközi kupamérkőzéseink alkalmával, azonban minden összecsapás ugyanolyan fontos kitűzött céljaink beteljesítése érdekében – szükségük van szurkolóink biztatására!
Tartsanak tehát velünk, szurkoljunk együtt minél többen az Audi Aréna Győrben!

A szezon hátralévő, hazai rendezésű magyar bajnoki mérkőzéseikre, valamint a Mosonmagyaróvár együttese elleni Magyar Kupa negyeddöntős találkozóra még elérhetők jegyek – szerezzék be mihamarabb belépőiket!

Online jegyvásárlásra a www.jegymester.hu felületén, személyesen pedig a Győr belvárosában található Látogatóközpontban van lehetőség.

Bővebb információ weboldalunk JEGYINFÓ felületén.

Várunk minden érdeklődőt az Audi Aréna Győr lelátójára!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!