A Győri Audi ETO KC örömmel tett eleget a DVSC SHAEFFLER női kézilabda klub kérésének, miszerint csatlakozzon egy jótékonysági akcióhoz. A február 27-i DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés kapcsán a két klub hat mezt ajánl fel árverésre. A győri zöld-fehérek a „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozatuk keretében csatlakoztak a felhíváshoz, és ajánlottak licitre 3 hivatalos mérkőzésmezt, melyeket az egész csapat aláírásával látott el.

Három GYŐRI AUDI ETO és három DVSC SCHAEFFLER mezre lehet majd licitálni február 18. és 25. között, a befolyt összeg egyenlő arányban oszlik meg a győri székhelyű LURKÓ Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítvány és a debreceni Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány között. 

A mezekről: a Győri Audi ETO a licitben az egész csapat által dedikált Görbicz Anita, Eduarda Amorim és Stine Oftedal hivatalos mérkőzés mezzel vesz részt, debreceni oldalról Vantara-Kelemen Éva, Kovács Anna és Tóvizi Petra mezére lehet licitálni. A Loki-mezek a SCHEFFLER 20 éves magyarországi szerepvállalása alkalmából készült garnitúrából való, kereskedelmi forgalomba nem kerülő, egyedi darabok.

A licitálás menete: mindegyik mez 50 ezer forintos alapárról indul, a licitlépcső 10 ezer forint. A mezekre e-mailben lehet licitálni az aukcio@dvsckezilabda.hu címen az összeg és az adott mez megnevezésével (pl. Tóvizi, 70 ezer). A licitek aktuális állását a http://dvsckezilabda.hu/aukcio oldalon lehet nyomon követni.

A licitálás február 18-án, hétfőn 8 órakor indul, és február 25-én 20 órakor ér véget.

Akik nem vesznek részt a licitálásban, de szeretnének segíteni a két alapítványnak, azok megtehetik a február 27-én 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER–Győri Audi ETO KC meccs napján is, a Főnix Csarnokban a bejáratoknál; az ott elhelyezett adománygyűjtő dobozokban helyezhetik el felajánlásukat.

Tegyünk együtt ismét jót, mert jót cselekedni jó!