Nagy megtiszteltetés egyesületünk számára, hogy a PannErgy Nyrt.-t, Európa legnagyobb aktív geotermális energiájának hasznosításával foglalkozó vállalatot is partnerei sorában tudhatja. Bokorovics Balázzsal, a PannErgy Nyrt. Igazgatótanács elnökével készült rövid interjúból arra is fény derül, miért is ragadta magával cégüket a kézilabda sportág fellegváraként is emlegetett Győri Audi ETO KC csapatának játéka.

Mióta követi nyomon a Győri Audi ETO KC csapatának munkásságát, látogatja mérkőzéseit?

Fiatalként magam is és feleségem is versenyszerűen sportoltunk, később aktívan támogattunk sportágakat, amelyek a geotermikus energiához, a PannErgy-hez is közel álltak. Így kerültünk kapcsolatba Győr Megyei Jogú Várossal és a Győri Audi ETO KC csapatával is, hiszen Társaságunk itt, Győrött is meghatározó energetikai beruházó. Több mérkőzésre is kilátogattunk, így egyre jobban megismertük a csapatot. Leültünk az egyesület új vezetőjével, hogy átbeszéljük, miként tudjuk hatékonyan támogatni egymást. Hamar kiderült, hogy hol vannak szinergiák, amiket kölcsönösen ki tudunk használni, így elkezdődhetett az a közös munka, ami a mai napig folyik. Családommal azóta is rendszeresen látogatjuk a mérkőzéseket és élvezzük, ahogy „Játszik az ETO”.

Ki tudna esetleg emelni egy Ön számára legkedvesebb emléket az elmúlt szezonok eseményei közül?

A legutóbbi BL döntőn, amikor a macedón Vardar Skopje csapattal mérkőzött meg a Győri Audi ETO KC együttese, volt szerencsénk a helyszínen szurkolni. Az a dinamikus játék és kitartó küzdelem, amit a lányok csapatjátéka mutatott, nagyon megindító volt. Emlékszem, ahogy telt a játékidő, érződött a ETO játékán, hogy itt nincs B verzió, csak győzni lehet. Példaértékű meccs és eufórikus élmény volt.

Mit gondol a csapat sikerességének titkáról?

Egy jó operatív irányítás, felkészült szakmai vezető, akik a jól meghatározott célokhoz motivációt és jövőképet adnak az elhivatott, szorgalmas és tettre kész csapatnak. Továbbá nagyon fontos a szervezeten belüli hatékony kommunikáció. Ezek összessége nem csak a sportban, de a mi szakterületünkön az energetikában is elengedhetetlen az eredményességhez.A lányok játékán látszik a fegyelmezettség, pozitív hozzáállás és az a képesség, ami sokakból hiányzik, mégpedig, hogy tudjunk saját hibáinkból tanulni és ezáltal is fejlődni. Eltökélt, gondolkodó klubvezetés, és az a kollektív intelligencia és profizmus, ami jellemzi a csapatot, a Győri Audi ETO KC csapat eredményességének a kulcsa.

Mely (közös) értékeket tartja a Győri Audi ETO KC együttesével fennálló együttműködés alapvető tényezőjének/tényezőinek?

Egy sikeres csapathoz sikeres támogatók szükségesek. A PannErgy Csoport Magyarország vezető geotermikus hő termelő társasága. Abban a szektorban, - az energetikában -, amiben a PannErgy Csoport működik, nyugodtan kijelenthetem, hogy értéket teremtünk, munkánk hozzáadott értéket jelent a lakosság jobb életkörülményeinek megteremtésében, úgy ahogy a győri női kézilabda csapat kitartó és szorgalmas játéka jó és követendő példát mutat a fiatal generáció számára.

Mit üzen a csapatnak, a szurkolóknak?

A PannErgy Csoport és a többi szakmai partner támogatása csak akkor ér valamit, ha a szurkolók erkölcsi támogatásával párosul, és ezzel egy olyan közös érdek és erő alakul ki, amit a Győri Audi ETO KC csapat tagjai a felkészülés alatt és a meccsek során fel tudnak használni, magabiztos játékukkal erőt tudnak képviselni.
Szurkoljunk együtt a Győri Audi ETO KC meccsein, a jók győzelemre születtek: Hajrá ETO! Hajrá Győr!

Köszönjük a PannErgy Nyrt. bizalmát, és bízunk benne, hogy még sok felejthetetlen sportélményben lesz részünk együtt!