A 2018/2019. évi Török Bódog Női Magyar Kupa Négyes Döntő mérkőzései 2019. március 16-án és 17-én a debreceni Főnix Csarnokban kerülnek megrendezésre. A hivatalos jegyértékesítés hamarosan kezdetét veszi, addig is szurkolóinkon a sor, hogy elővásárlási jogukat érvényesítve hozzájussanak kedvezményes bérleteikhez.

A Győri Audi ETO KC együttese az Érd ellen szerepel a négyes döntő második elődöntőjében.

A Török Bódog Női Magyar Kupa Négyes Döntő kétnapos programja az alábbiak szerint alakul:

2019. március 16. (szombat):

13:00 Dunaújvárosi KKA–FTC-Rail Cargo Hungaria

15:15 Érd – Győri Audi ETO KC

2019.március 17. (vasárnap):

15:45 Bronzmérkőzés

18:00 Döntő
 

Jegyvásárlási lehetőség

Az MKSZ tájékoztatása alapján minden klub igényt nyújthat be előzetesen kétnapos bérletek elővásárlására 5000,- Ft/db áron. A megváltott belépők mindkét versenynap mindkét mérkőzésére érvényesek, és a Győri Audi ETO KC szurkolói szektorába szólnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kétnapos belépőkért bárki (nem csak szurkolói egyesületi tag) jelentkezhet a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesületénél az alábbi elérhetőségen:

gyorietoksze@gmail.com

Megkérünk mindenkit, aki szeretne együtt, közösen szurkolni a Győri Audi ETO KC csapatának, hogy legkésőbb 2019. február 25. (hétfő) 12:00-ig jelezze szándékát emailben.

 

Az elektronikus jegyigénylés menete a következő:

1. Emailben regisztrálni a gyorietoksze@gmail.com email címen megadva a jegyigénylő pontos nevét, telefonszámát és az igényelt jegy mennyiségét.

2. Az igényelt jegymennyiség x 5000,- Forint összeget elutalni a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület OTP Banknál vezetett 11737007-20741761 számú számlájára, feltüntetve a regisztráló nevét, valamint a közlemény rovatban az „MK jegyek” megjegyzést.

3. A megvásárolt jegyek március 6-án a Győri Audi ETO KC – DKKA elleni hazai mérkőzésen, illetve a Magyar Kupa döntő első napján személyesen lesznek átvehetőek Debrecenben.

 

A sporteseményre más szektorokba kétnapos bérletek is kaphatók 7.500 Ft-os áron, melyet az érdeklődők az esemény online jegyértékesítési felületén válthatnak meg az általuk kiválasztott helyekre. Az online jegyértékesítés MKSZ weboldalán, a www.playhandball.hu/jegy honlapon érhető el. Ebben az esetben nem biztos, hogy a szektorban csak győri szurkolók lesznek.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért, és a Magyar Kupa elsőség ismételt elnyeréséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!