Már az ötödik középdöntős mérkőzésére készül csapatunk az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája 2018/19-es idényében. Az előző hétvégén csoportelsőségét a CSM Bucuresti ellen bebiztosító zöld-fehér csapat március 2-án (szombaton) 19:30-tól magyar riválisát, a már szintén továbbjutó FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét fogadja az Audi Aréna Győrben. A mérkőzést a Sport TV élőben közvetíti.

Aktuális ellenfelünk, a Ferencváros az elmúlt négy Bajnokok Ligája mérkőzésén nem talált legyőzőre – három győzelem mellett, egy döntetlen áll a budapesti zöld-fehér csapat neve mellett, amellyel jelenleg a második középdöntős csoport 4. helyét foglalja el kilenc pontjával, hat pontra éllovas együttesünk, a Győri Audi ETO KC és egy-egy pontra a CSM Bucuresti, valamint a norvég Vipers Kristiansand mögött.

Csapatunk, Danyi Gábor vezetésével ezidáig veretlenül és magabiztos előnnyel, már biztos csoportelsőként várja a középdöntő utolsó két fordulóját – ezt a kiváló sorozatot szeretnék folytatni Görbicz Anitáék a hétvégi rangadón.

A két együttes legutóbbi összecsapása Érden pontosztozkodással ért végét (FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC 32-32 (16:15)), azonban hazai pályán nem is lehet más a cél, minthogy a győzelemért induljanak harcba lányaink.

A rangadót megelőzően Danyi Gábor vezetőedző mellett, Görbicz Anita és Stine Oftedal mondta el, mit vár a mérkőzéstől:

 

BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK – Ferencváros elleni bajnoki forduló

A Győri Audi ETO KC március 2-án (szombaton) 19:30-kor fogadja az Audi Aréna Győrben a Ferencváros csapatát a BL középdöntő 5. fordulójában. A mérkőzésre nagyszámú vendégszurkoló érkezik, így a beléptetés és a parkolás nehezebb lehet a szokásosnál. Megkérünk minden szurkolót, hogy a találkozóra időben érkezzen a nagyobb fennakadások elkerülése érdekében!

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy szintén biztonsági okokból a mérkőzést követően (a korábbi gyakorlattal ellentétben) a küzdőtérre és annak környékére a GYERMEKEKNEK és szüleiknek BELÉPNI TILOS!

Az Arénában a SZEKTOROK MEGKÖZELÍTÉSI RENDJE is változik:
A mérkőzés biztonságos lebonyolítása érdekében a vendégszurkolók melletti szektorok beléptetése megváltozik. Az R és Q szektorok lentről, az E szektor felől közelíthetők meg, a C szektorba pedig csak a sarokbejáraton keresztül lehet belépni.

Felhívjuk a mozgáskorlátozottak, és az őket a helyszínre szállítók figyelmét, hogy a szállító gépjárművek, a gépjárműből történő kiszállás idejére megállhatnak az Audi Aréna Győr főbejárata előtt, parkolásra viszont nincs mód.

VENDÉGSZURKOLÓK figyelmébe ajánljuk!
A vendégszektorokat (P, O és D szektorok) csak egy irányból, az Aréna oldalában lévő, Vendég bejáraton lehet megközelíteni.
A szervezett busszal érkezők az autópályáról letérve az M19-es gyorsforgalmi úton rendőri felvezetéssel jutnak be a buszparkolóba!

Köszönjük szurkolóink megértését és türelmét!

Az Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria (2019. március 2. 19:30) EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzés játékvezetői a macedón Mitrevski, Dimitar – Todorovski, Blagojche lesznek.

Kapunyitás: 17:30

A találkozót az Sport TV élőben közvetíti!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!