A Győri Audi ETO KC együttese az európai bevásárlóközpontok ingatlanpiacának vezető helyén szereplő társaságot, a CEETRUS Hungary Kft.-t is partnerei sorában tudhatja, és megtiszteltetésnek tartja, hogy bizalmát élvezheti. A vállalat kereskedelmi igazgatója, Gábosy Balázs elkötelezett kézilabdarajongó, aki izgatottan várja, mit tartogat a szezon hátralévő része a zöld-fehér mezes győri lányok számára.

Mióta követi nyomon a Győri Audi ETO KC csapatának teljesítményét?

A Győri Audi ETO KC együttesével fennálló szponzori kapcsolatunk kezdete óta mindezidáig sajnos még nem jutottam el személyesen a csapat mérkőzéseire, de a soron következő összes találkozó előre be van már írva a naptáramba, így mindenképp szeretnék.
Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy nagyon régóta nyomon követem a sportág női és férfi vonalát is, életem első NB I-es mérkőzésén 10 évesen még épp a Magvassy Mihály Sportcsarnokban vettem részt. A kézilabdát – talán épp amiatt is, mivel jómagam is NB I-es szintig jutottam a sportágban, így közel áll hozzám – általában követem, a győri eseményeket pedig kiemelten.

Ki tudna esetleg emelni egy Ön számára kedves emléket az elmúlt szezonok eseményei közül?

Határozottan az első BL-győzelmet mondanám 2013-ból, hiszen egy igazán áttörő diadal szemtanúi lehettünk ott akkor, egy magyar csapat fantasztikus teljesítményével, régóta várt sikerével. 

Mit gondol a csapat sikerességének titkáról?

A tudatosság, profizmus és a küzdelem szívvel-lélekkel – úgy gondolom, ez mind kell ahhoz, hogy ennyire sikeres legyen az együttes. Nem csak a csapat profizmusa megkérdőjelezhetetlen, hanem az a tudatos szervezés is, amely a háttérben a csapategység, kohézió megteremtésén munkálkodik játékos és játékos, valamint játékos és edző. Fontos, hogy a közös célok érdekében a csapat jól együtt tudjon működni, a játékosok tudjanak egymásért kűzdeni, amit úgy gondolom, az együttes sikerei mindenképp igazolnak.

Mely (közös) értékeket tartja a Győri Audi ETO KC együttesével fennálló együttműködés alapvető tényezőjének/tényezőinek?

Nagyon szimpatikus számunkra a csapat pozitív kisugárzása, s az a miliő, ami a csapatot körülveszi beleértve a játékosokat és a szurkolókat is. Mindig szívderítő élmény ezeket a fantasztikus játékosokat látni a pályán, amint remek teljesítményükkel és sikereikkel megörvendeztetik klubjukat, a mögöttük álló szponzorokat és támogatókat, s nem utolsó sorban lelkes és elhivatott szurkolótáborukat.
Remélem, a jelenlegi és elkövetkező szezonok is sikerekben gazdagon telnek majd, melyeket nagy öröm számunkra, hogy az egyesület támogatójaként mi is magunkénak tudhatunk.

Köszönjük a CEETRUS Hungary Kft. bizalmát, és bízunk benne, hogy még sok felejthetetlen sportélményben lesz részünk együtt!