Az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában a már biztos csoportelső Győri Audi ETO KC a norvég bajnok, Vipers Kristiansand otthonában lép pályára. Nem lesz könnyű dolga Danyi Gábor csapatának, akiknek célja veretlenségi sorozatuk tovább bővítése. A 2019. március 9-én (szombaton) 18:15-kor kezdődő találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti. 

 

A norvégok zöld-fehér mezes együttesünk ellen elszenvedett vereséget követően (33-29), két sima győzelemmel folytatták a Bajnokok Ligája küzdelmeit, amellyel jelen pillanatban a csoport második helyét foglalják el. A Vipers legeredményesebb játékosa az egykor győri színekben kézilabdázó Linn Jorum Sulland 62 góllal, őt Maline Aune és Emilie Hegh Arntzen követi 34-34 góllal.

Csapatunk, a csoportelső Győri Audi ETO KC az előző fordulóban az FTC-Rail Cargo Hungariat fogadta az Audi Arána Győrben, s hasonlóan az érdi mérkőzéshez, ez a találkozó is pontosztozkodással ért véget (32-32). Görbicz Anitáék a norvég bajnok otthonában zárják a középdöntő összecsapásait. 

A mérkőzést megelőzően Danyi Gábor vezetőedző nyilatkozott nyilatkozott:

A Vipers Kristiansand – Győri Audi ETO KC BL középdöntős mérkőzésre 2019. március 9-én (szombaton) itthoni idő szerint 18:15 órakor a Ana Vranes – Marlis Venninger osztrák játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

A találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

Szurkoljunk együtt a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!