Március 13-án (csütörtökön) 12 lelkes kis csapat részvételével folytatódott az ETO Szivacskézi Fesztivál, a 2010. január 1. után születettek korosztálya számára. A párharcok kétszer hat csapatot felvonultató csoportmérkőzésekkel kezdődtek, az izgalmakkal teli nap végén pedig a Tatabánya „A” együttese ünnepelhetett tornagyőzelmet.
Gratulálunk!

Újabb nagy sikerű szivacstornára került sor a Magvassy Mihály Sportcsarnokban 2019. március 13-án. A hat-hat csapatot felvonultató csoportküzdelmek után keresztjáték következett, majd pedig a helyosztókkal folytatódott a torna programja. Minden együttes hét mérkőzésen bizonyíthatta rátermettségét és szerezhetett értékes tapasztalatokat. Végül a képzeletbeli dobogó legfelső fokán a Tatabánya „A” csapata végzett, őket pedig a Kölyökkézi Zöld és a Kölyökkézi Kék csapata követte.

EREDMÉNYEK bővebben ITT!

A kis kézilabdapalánták az élmények mellett apró ETO-s ajándékkal, csapatképpel és egy-egy játékos dedikáló kártyájával is gazdagodtak.

A következő tornán a 2011-es születési kislányokon a sor, hogy megmutassák, mit tudnak – találkozzunk március 20-án, Töltéstaván!

Gratulálunk minden résztvevő csapatnak és edzőiknek, és további sok sikert kívánunk nekik!