A Magyar Kupa négyes döntő, majd pedig az egyhetes válogatott edzőtábort követően ismét visszatérünk a mozgalmas hétköznapokhoz és bajnoki találkozóval folytatjuk a menetelést a 2018/2019-es szezon soron következő állomásain. 2019. március 27-én (szerdán) 18 órakor a K&H  női kézilabda liga 18. fordulójában idegenben, a Vác otthonában lép pályára zöld-fehér mezes együttesünk. A mérkőzés alakulását hivatalos YouTube csatornánkon online élőben nyomon követhetik!

A nemzeti együttesek felkészülési hetét követően csapatunk újult erővel vág neki a szezon hátralévő kihívásainak. Elsőként a magyar bajnoki összecsapások kerülnek a középpontba – elsőként szerdán idegenben a Vác, szombaton hazai pályán a Siófok ellen – , bő egy hét múlva pedig már a nemzetközi porondon bizonyíthat Danyi Gábor együttese.

A közelgő, a bajnoki tabella jelenlegi ötödik helyén álló Vác elleni találkozó előtt Bódi Bernadettet kérdeztük várakozásairól:

A Győri Audi ETO KC – GVM Europe-Vác magyar bajnoki mérkőzés 2019. március 27-én (szerdán) 18 órakor a Bíró Ádám – Kiss Olivér játékvezető-páros vezényletével a Városi Sportcsarnokban,Vácott kerül megrendezésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!