A K&H női kézilabda liga 19. fordulójában a bajnoki tabella élmezőnyében szereplő Siófok együttesét fogadjuk. A 2019. március 30-án (szombaton) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő összecsapás a bajnoki pontvadászat mellett a „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk következő állomása is egyben, ahol a mesék gyógyító erejét hívjuk segítségül. Tartsanak Velünk!

Egy héten belül második bajnoki mérkőzésére készül zöld-fehér mezes csapatunk, szerdán Vácról térhettek haza győzelemmel és két bajnoki ponttal a zsebükben, s nem titkolt szándékuk, hogy szombaton hazai közönség előtt is megőrizzék veretlenségüket a versenysorozatban. Danyi Gáborék a Balaton-parti Siófok együttesével mérik össze erejüket, akik jelenleg a bajnokság negyedik helyén állnak 12 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel.

A közelgő találkozó előtt Danyi Gábor vezetőedzőt kérdeztük:

A Győri Audi ETO KCSiófok KTC KFT magyar bajnoki mérkőzés 2019. március 30-án (szombaton) 18 órakor a B. Pech Katalin – Vágvölgyi Mária játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
A találkozó eseményeit az m4sport.hu-n online élőben követhetik!

Kapunyitás: 16:00


JÓTÉKONYSÁGI AKCIÓ
Mondj egy mesét a gyógyulásért!

A mesék gyógyító erejéről már számos kutatás készült, melyek eredménye bizonyította, hogy igenis szükségünk van a mesék világára! A „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunk következő állomásaként a nagy mesemondó, Hans Christian Andersen születésnapja alkalmából, a gyermekkönyvek nemzetközi napja (április 2.) apropóján egyesületünk könyvgyűjtést szervez a március 30-ai Siófok elleni hazai bajnokin.
Hozd el kedvenc gyermekkori meséd vagy napjaink modern történetét – segíts Te is, ajándékozz mesét!

Bővebben ITT


Jegyek még kaphatók – személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu-n!

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!