Csapatunkat a 2018/2019-es szezonban ezidáig mutatott meggyőző BL-menetelése következtében csupán egy mérkőzés választja el a 2019. május 11-12. között Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ba jutástól. Legutóbb, a dán Odense együttese otthonában aratott győzelemnek köszönhetően klubrekordnak számító, zsinórban 22 mérkőzés óta tartó BL-veretlenséggel is büszkélkedhetnek zöld-fehér mezes lányaink.
Tarts hát velünk Te is a visszavágón, korlátozott számban még kaphatók jegyek a hazai rendezésű negyeddöntős összecsapásra!

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Az Odense HC elleni, 2019. április 13-án (szombaton) 17:30-kor kezdődő BL-negyeddöntős mérkőzésünkre online a jegymester.hu felületén, személyesen pedig a belvárosi Látogatóközpontban nyitva tartási időben válthatják meg belépőiket.

Összefoglaló-beharangozó kedvcsinálóként az EHF TV stábja videós anyagot készített a BL-negyeddöntő közelgő visszavágója előtt, s ahogy a videóban is elhangzik, készüljünk a feszültségre, akciókra és energiára!


Source: ehfcl.com