Április 17-én (szerdán) tartotta tisztújító küldöttgyűlését a Magyar Kézilabda Szövetség, melyen a küldöttek tisztségviselőikről szavaztak. Egyhangú döntéssel újabb négy évre dr. Kocsis Mátét választották elnöknek, s nagy örömünkre győri neveknek sincs híján az elnökség Görbicz Anita (elnökségi tag) és Pálinger Katalin (a női szakágért felelős alelnök) személyében. A szövetség a küldöttgyűlés végén kitüntetésben részesítette klubunk örökös tiszteletbeli elnökét, Vanyus Attilát.
Gratulálunk!

A tisztújító küldöttgyűlés során az MKSZ elnöke újabb négy évre dr. Kocsis Máté, alelnökei Nagy László és Pálinger Katalin lettek, az elnökségi tagok között pedig Görbicz Anitát is említhetjük.

Az esemény végeztével Török Bódog Életműdíjat vehetett át a Győri Audi ETO KC örökös tiszteletbeli elnöke, Vanyus Attila, akit az alábbi méltatással illettek:
Az élvonalbeli győri női kézilabda megkerülhetetlen alakja, 1988-2011 között a Győri ETO elnöke, vezetése alatt a klub a kilencvenes évek közepére az NB I élcsapata, 2005-től pedig máig tartóan a magyar és az európai női klubkézilabdázás első számú egyesülete lett. A klub 2011-ig hat magyar bajnoki címet, hét MK-elsőséget szerzett, egy BL-döntős, egy KEK-döntős és négy EHF-kupa-döntős szerepléssel. Hosszú évekig dolgozott a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségében tagként és alelnökként, a női NB I-es liga vezetőjeként. A Magyar Kézilabda Szövetség örökös tiszteletbeli elnökségi tagja, a Győri Audi ETO örökös tiszteletbeli elnöke. 

A Győri Audi ETO KC nevében gratulálunk mindenkinek és további sportsikereket kívánunk!