A magyar bajnokságban legutóbb évindító bajnoki rangadón január 2-án találkoztunk legnagyobb hazai riválisunkkal, a Ferencváros együttesével. Az Audi Aréna Győrben akkor teltház előtt remek, lendületes játékunknak köszönhetően hatgólos győzelmet arattunk a fővárosi zöld-fehérek felett. A cél a közelgő népligeti visszavágón sem más, mint a győzelem kiharcolása, mely egyben – a hátralévő fordulók eredményétől függetlenül – a bajnoki cím biztos megszerzését is jelentené kedvenceink számára.
Kövessék élőben a találkozót 2019. április 27-én (szombaton) 13 órától az M4 Sport-on!

A szezon véghajrájához közeledve minden bajnoki pont fokozott jelentőséggel bír, nincs ez másként a szombati Ferencváros elleni rangadó alkalmával sem, sőt! Csapatunk jó ideje veretlenül, magabiztosan őrzi vezető pozícióját a bajnoki tabella élén, míg a fővárosiak legutóbb a hét közepén, hazai pályájukon a Siófok együttese ellen 29-30-as nem várt vereséget szenvedtek, így nem szereztek pontokat.
A hétvégi idegenbeli mérkőzésen tehát a győzelem ténye azt is jelentené Danyi Gábor együttese számára, hogy már matematikailag is biztosan a versenysorozat élén végeznek és bajnokok lesznek az Eger és a Mosonmagyaróvár elleni hazai fordulók eredményétől függetlenül.
Bízunk benne, hogy a felvázolt forgatókönyv szerint alakul a szombat este, és már a magyar bajnoki címmel is a zsebben vághatnak neki kedvenceink a szezon hajrájának.

A rangadó előtt csapatkapitányunkat, Görbicz Anitát szólaltattuk meg:

Az FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés 2019. április 27-én (szombaton) 13 órakor a Herczeg Péter – Südi Péter játékvezető-páros vezényletével az Elek Gyula Arénában kerül megrendezésre.

A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!