A K&H női kézilabda liga 24. fordulójában utolsó előtti bajnoki mérkőzésén lép pályára a zöld-fehér mezes együttesünk, a Győri Audi ETO KC. Danyi Gáborék már a magyar bajnoki cím biztos birtokosaként vághatnak neki a sereghajtó Eger csapata elleni küzdelemnek szombaton, azonban abban biztosak lehetünk, hogy a győri lányok nem fogják félvállról venni a találkozót, hiszen gőzerővel és komoly célokkal készülnek a május 11-12. között Budapesten megrendezésre kerülő DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ra.
A mérkőzés 2019. május 4-én (szombaton) 18 órakor veszi kezdetét – jegyek még kaphatók, várunk minden érdeklődőt!

Soron következő ellenfelünk, az Eszterházy SC Eger négy ponttal – a Békéscsaba ellen oda-vissza győzedelmeskedni tudott – a bajnoki tabella kieső helyén áll, míg zöld-fehér mezes együttesünk már a bajnoki versenyfutás biztos győztese. Nem lesz azonban tét nélküli a találkozó, hiszen csapatunk komoly kihívás előtt áll, egy hét múlva a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ban kell bizonyítania, melyhez remek felkészülést nyújt a hazai pályán megrendezésre kerülő összecsapás.

A mérkőzés előtt Puhalák Szidóniát kérdeztük várakozásairól:
 


VIDEOÜZENET KÜLDÉS

Csapatunk, a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 hétvégéjén megvalósuló sikeres szereplése érdekében szeretnénk segítségül hívni a szombat esti bajnoki mérkőzésre szurkolóinkat, hogy készítsenek buzdító videoüzeneteket, melyeket még a kézilabdás csúcshétvége előtt eljuttatunk a csapat tagjainak.
Az érdeklődőknek nincs más dolga, mint 2019. május 4-én (szombaton) ellátogatni az Eger elleni hazai bajnokinkra az Audi Aréna Győrbe, és a büféutcában kihelyezett kamera előtt (16:30 és 17:45 között) egyedül vagy akár csoportosan elmondani a Győri Audi ETO KC csapatának szánt üzeneteteket!


A Győri Audi ETO KC Eszterházy SC Eger magyar bajnoki mérkőzés 2019. május 4-én (szombaton) 18 órakor a Héjja Ádám – Kónya Balázs Krisztián játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Kapunyitás: 16:00

Jegyek még kaphatók – személyesen a győri Látogatóközpontban, illetve kapunyitást követően a helyszínen, az Audi Aréna Győr főpénztárában, online pedig a jegymester.hu-n!

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!