A Győri Audi ETO KC elnöksége megerősítette Danyi Gábort és a szakmai stáb tagjait pozíciójukban legutóbbi ülésén, így a 2019/20-as szezonnak is a jelenlegi stáb irányításával vág neki a csapat.

Danyi Gábor 2018. júliusától vezeti a Győri Audi ETO KC csapatát vezetőedzőként. A kinevezésekor publikált 1+1 éves kontraktus második évéről, a 2019/20-as szezonról a klub elnöksége most hozott döntést.

A Danyi Gábor vezette szakmai stáb vezérletével a 2018/19-es szezonban még veretlen a Győri Audi ETO KC csapata. A klub már begyűjtötte fennállása 14. Magyar Kupa elsőségét, megnyerte története 15. bajnoki címét, valamint bejutott a legrangosabb női klubsorozat a Bajnokok Ligája budapesti végjátékába, a DELO WOMAN’S EHF FINAL4-ba.

A Győri Audi ETO KC Elnöksége a szezon eddigi eredményei alapján megerősítette pozíciójában Danyi Gábor vezetőedzőt, Zdravko Zovko másodedzőt, Holanek Zoltán erőnléti edzőt és Kun Attila videóelemzőt, így a 2019/20-as szezonra változatlan szakmai stábbal készül fel a klub első csapata.