Elérkezett a várva várt hétvége, amikor is a 2018/2019-es női klubkézilabdázás krémje, azaz a legjobb négybe jutott csapatok két nap leforgása alatt mérik össze erejüket a Papp László Budapest Sportarénában. Danyi Gábor együttese a norvég Vipers Kristiansand csapata ellen kezd az elődöntők napján – a találkozó 2019. május 11-én (szombaton) 15.15-kor veszi kezdetét.
A mérkőzést a Sport1 élőben közvetíti – tartsanak velünk, és szurkoljunk a győri lányoknak, hogy másnap a döntőben folytathassák!

A Bajnokok Ligája versenysorozat középdöntős állomásán már találkoztunk norvég ellenfelünkkel, a DELO WOMEN’S EHF FINAL4 újoncával, a Vipers Kristiansanddal. Az oda-visszavágós összecsapások mindegyikéből zöld-fehér mezes együttesünk került ki győztesen, s bízunk benne, hogy ezúttal sem lesz másképp – egy biztos, remek hangulatú találkozó előtt állunk!

A felvezető miniinterjúink sorát Stine Oftedal, Kiss Éva, Anne Mette Hansen és Fodor Csenge zárja:
 

A Vipers Kristiansand – Győri Audi ETO KC DELO WOMEN’S EHF FINAL4 BL-elődöntős mérkőzés 2019. május 11-én (szombaton) 15.15-kor a Viktoriia Alpaidze – Tatiana Berezkina orosz játékvezető-páros vezényletével, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre.
A találkozó alakulását a Sport1-en élőben nyomon követhetik!

Szurkoljunk a lányoknak, hogy sikerrel vegyék az elődöntőt, és vasárnap a klub történetének ötödik BL-győzelméért indulhassanak harcba!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!