A DELO WOMEN’S EHF FINAL4 első játéknapján az elődöntőké volt a főszerep, mikor is zöld-fehér mezes együttesünk a Vipers Kristiansand ellen aratott magabiztos győzelmet, míg a Rostov-Don keményen megharcolt a döntőbe jutásért a francia újonc Metz Handball ellen. Ma azonban már minden a döntő összecsapás körül forog, hiszen az esti órákban eldől, ki emelheti magasba a BL-győztesnek járó trófeát.
Szurkoljunk együtt a győri lányoknak, tartsanak velünk 18 órától – a döntő eseményeit élőben követhetik a Sport1-en!

A kézilabda sportág szerelmesei számára igazi csemegét kínál a 2019. május 11-12. között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő DELO WOMEN’S EHF FINAL4 esemény, melynek a mai nappal a várva várt végjátékához közeledünk.
Zöld-fehér mezes együttesünk Danyi Gábor vezetésével az orosz Rostov-Don ellen harcol a klub történetének ötödik, míg vezetőedzőnk irányításával első Bajnokok Ligája győzelméért Ambros Martin tanítványai ellen – izgalmakban garantáltan nem lesz hiány!

A DELO WOMEN’S EHF FINAL4 2019 döntőjét a lengyel Joanna Brehmer – Agnieszka Skowronek játékvezető-páros dirigálja a Papp László Budapest Sportaréna közönsége előtt, május 12-én (vasárnap) 18 órai kezdettel.

Tartsanak velünk a helyszínen és a TV képernyők előtt – szurkoljunk a győri lányok sikeres szerepléséért, hogy ismét elfoglalhassák az európai kézilabdázás trónját!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!