Végéhez közeledik a 2018/2019-es rekordszezon. A Győri Audi ETO KC csapata már begyűjötte mindhárom lehetséges címet, de a Magyar Kupa és a Bajnokok Ligájával szemben a K&H Női Kézilabda Ligában még nem került sor az éremátadásra.  Klubunk 2019. május 17-én, pénteken szurkolói szezonzáróra és közös szurkolásra invitálja a klub szimpatizánsait a Mosonmagyaróvár elleni hazai mérkőzésre, ahol együtt lehet ünnepelni a veretlen szezon hőseit, valamint közösen elbúcsúzhatunk a távozó játékosoktól is.

A Győri Audi ETO KC együttese egy kiemelkedően sikeres idény végéhez közeledik, Danyi Gábor lányai megvédték címüket a Magyar Kupában, zsinórban harmadszor nyerték meg Budapesten az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligáját, amely egyben a klub történetének ötödik BL-győzelmét is jelenti.

A magyar bajnoki elsőséget pár hete épp a nagy rivális Ferencváros otthonában biztosították be a lányok, így a szezon utolsó, a Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzés végén a Magyar Kézilabda Szövetség képviselői átadják az aranyérmeket és a bajnoki serleget a magyar bajnokságot fennállása során 15. alkalommal elhódító csapat tagjainak.

Szezonzáró bajnoki forduló szurkolói összejövetellel 
A győri lányok május 17-én (pénteken) hazai pályán a Mosonmagyaróvár együttese ellen lépnek pályára.  Az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő utolsó forduló szezonzáró szurkolói összejövetellel egybekötött esemény lesz, melynek alkalmával szeretnénk köszönetet mondani szurkolóink egész évadon átívelő példaértékű elkötelezettségéért, mely nagyban hozzájárult a közös sikerek eléréséhez és természetesen az utolsó fordulóban is - a veretlenül megvívandó szezonért - számítunk a támogatásra ezen a mérkőzésen is!

Jegyvásárlás a Mosonmagyaróvár elleni találkozóra
2019. május 17-én (pénteken) 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvári KC bajnoki mérkőzésre még kaphatók jegyek, ne hagyják az utolsó pillanatra, hogy megvásárolják belépőjüket online a jegymester.hu-n, személyesen pedig a belvárosi Látogatóközpontban!

Jegyértékesítéssel kapcsolatban bővebb információ ITT!


A szurkolói évadzáró programjáról röviden
A mérkőzést követő éremátadó ceremónia után, míg a csapat a kötelezettségeinek (sajtótájékoztató) tesz eleget, a klub a kerengőben található büfékben hűsítő sörrel, a főbejáratnál pedig egy tál gulyással vendégeli meg szurkolóit.

Ezt követően az arénában a szurkolói szektorok előtti területen fogadja a csapat és a szakmai stáb az érdeklődőket, akik a közös fotók és aláírások begyűjtése mellett itt búcsúzhatnak a távozó játékosoktól.

A pálya felett található kivetítőn mindeközben a szezon legszebb pillanatait elevenítjük fel, a mérkőzés előtt és után pedig lehetőségük nyílik, hogy a kerengőben található vitrin előtt elkészítsék közös fotóikat a frissen elnyert BL-trófeával!

Várunk minden érdeklődőt, ünnepeljük minél többen a helyszínen a győri lányokat, akik a klub fennállásának egyik legszebb, legsikeresebb évadját zárják.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!