Nagy örömökben, sikerekben és felejthetetlen pillanatokban bővelkedett a 2018/2019-es szezon, csapatunk minden fronton az élen végzett – Magyar Kupa-győztesként, magyar bajnokként és Bajnokok Ligája-győztesként zártunk. Danyi Gábor együttese a felsorolt címekhez méltóan szeretné búcsúztatni az idényt, melyre 2019. május 17-én (pénteken) 18 órától a Mosonmagyaróvár együttese elleni utolsó magyar bajnoki forduló alkalmával, az Audi Aréna Győrben kerül sor. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.
A találkozót követően szurkolói évadzáró eseményt tartunk – zárjuk együtt a szezont, tartsanak velünk!

Mérkőzés információk
A magyar bajnokság záró fordulójában a Mosonmagyaróvár csapatát fogadjuk az Audi Aréna Győrben – a közelgő mérkőzésről Danyi Gábor vezetőedzőt kérdeztük:
 

A Marton Zsófia – Szabó Eszter játékvezető-páros vezette összecsapás 2019. május 17-én (pénteken) 18 órakor veszi kezdetét – a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Kapunyitás: 16:00

FIGYELEM!
Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzést követően a küzdőtérre és annak környékére pályaátalakítási munkálatok miatt BELÉPNI TILOS!
Megértésüket köszönjük!
 

Szezonzáró bajnoki forduló szurkolói összejövetellel 

A győri lányok május 17-én (pénteken) hazai pályán a Mosonmagyaróvár együttese ellen lépnek pályára.  Az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő utolsó forduló szezonzáró szurkolói összejövetellel egybekötött esemény lesz, melynek alkalmával szeretnénk köszönetet mondani szurkolóink egész évadon átívelő példaértékű elkötelezettségéért, mely nagyban hozzájárult a közös sikerek eléréséhez és természetesen az utolsó fordulóban is - a veretlenül megvívandó szezonért - számítunk a támogatásra ezen a mérkőzésen is!


Jegyvásárlás a Mosonmagyaróvár elleni találkozóra

2019. május 17-én (pénteken) 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvári KC bajnoki mérkőzésre még kaphatók jegyek, ne hagyják az utolsó pillanatra, hogy megvásárolják belépőjüket online a jegymester.hu-n, személyesen pedig a belvárosi Látogatóközpontban!

Jegyértékesítéssel kapcsolatban bővebb információ ITT!


A szurkolói évadzáró programjáról röviden

A mérkőzést követő éremátadó ceremónia után, míg a csapat a kötelezettségeinek (sajtótájékoztató) tesz eleget, a klub a kerengőben található büfékben hűsítő sörrel, a főbejáratnál pedig egy tál gulyással vendégeli meg szurkolóit.

Ezt követően az arénában a szurkolói szektorok előtti területen fogadja a csapat és a szakmai stáb az érdeklődőket, akik a közös fotók és aláírások begyűjtése mellett itt búcsúzhatnak a távozó játékosoktól.

A pálya felett található kivetítőn mindeközben a szezon legszebb pillanatait elevenítjük fel, a mérkőzés előtt és után pedig lehetőségük nyílik, hogy a kerengőben található vitrin előtt elkészítsék közös fotóikat a frissen elnyert BL-trófeával!

Várunk minden érdeklődőt, ünnepeljük minél többen a helyszínen a győri lányokat, akik a klub fennállásának egyik legszebb, legsikeresebb évadját zárják.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!