2019. május 16-án a győri Olimpiai Sportpark adott otthont egyesületünk hagyományos szponzori évadzárójának, melyen támogatóink körében közösen felelevenítettük a szezon legszebb pillanatait és sportsikereit, s természetesen a köszönetmondás és a búcsúzás sem maradt el.

Csapatunk, az immár ötszörös BL-győztes, tizenötszörös magyar bajnok és tizennégyszeres Magyar Kupa-győztes Győri Audi ETO KC klubtörténeti rekorddal fűszerezett sikerszezont zárt, melynek során ismét MINDENT megnyert, amit csak lehetett, ráadásul veretlenül!
A nagybetűs CSAPAT immár Danyi Gábor vezetésével bebizonyította, hogy a kemény, ellentmondást nem tűrő áldozatos munka meghozza gyümölcsét, s ezzel a vezetőedző is kétségtelenül letette névjegyét a klubsikereket illetően, így jócskán volt mit ünnepelni.

Az eseményen a 2018/2019-es kézilabdás évad legszebb pillanatait bemutató videó levetítése után két névadó főszponzorunk képviseletében Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, és Lőre Péter, az Audi Hungaria Zrt. vállalati kommunikáció és kormánykapcsolatok igazgatója méltatta ünnepi beszédében a győri lányok teljesítményét, s biztosították a klubot jövőbeni elkötelezett támogatásukról is.

Ezt követően dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnökének értékelő szavai következtek, melyben a közös, hatékony munkát és a kiemelkedő csapategységet hangsúlyozta a sikerekhez vezető úton, melyben nem csak a pályán harcoló játékosoknak és az edzői stábnak, hanem a szponzoroknak, támogatóknak és szurkolóknak is kiemelt szerep jutott. Az elnöki beszédet megható pillanatok követték, ugyanis a klubelnök elbúcsúzott a távozó játékosoktól: elsőként a fiatal tehetségektől, Ács Biankától és Szilovics Fannitól – Varga Emőke klubjával kapcsolatos elfoglaltságai miatt nem tudott jelen lenni - , majd pedig a felnőtt csapat tagjaitól: Crina Pinteatól, Nora Mörktől, Tomori Zsuzsannától és Nycke Groottól.

Végezetül nem maradhatott el természetesen a szezon során szerzett aranyérmek átadása sem – névadó főszponzoraink mellett a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete is megkapta a bajnoki, kupa és BL aranyérmeket, majd pedig ünnepi ebéd, aláírásgyűjtés és fotózkodás vette kezdetét.

Partnereink megtisztelő bizalmát és az évadzárón való részvételét ezúton is köszönjük – továbbra is azon dolgozunk, hogy számos emlékezetes pillanatot élhessünk át együtt!

Találkozzunk holnap, a szezonzáró hazai bajnoki fordulón az Audi Aréna Győrben!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!