A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház családi napján vett részt vezetőnk, Danyi Gábor, mikor is a BL-győztes tréner által vitt, eredetileg tombolanyereménynek szánt ajándékot – egy, a Győri Audi ETO KC minden játékosa által dedikált labdát és Veronica Kristiansen aláírt mezét – licitre bocsátották a mellrák elleni küzdelem jegyében. Az árverés egészen június 10-ig tart, a befolyt összegből a kórház a mellrákkal küzdő nők gyógyulását segítené egy speciális eszköz beszerzésével.
Csatlakozzon Ön is!

A kórházzal együttműködő Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és lelki Egészségügyi Központ projektmenedzsere, Pozsgai Márta és dr. Drozgyik András, a sebészeti osztály orvosa nagy örömmel fogadták a jó ügy érdekében tett felajánlást.


Fotó: Bertleff András

A Petz-kórház orvosigazgatója, prof. Oláh Attila pedig máris pozitív változásokról tudott számot adni a Kisalföld online felületén megjelenő cikkben tett megszólalásában: „Köszönjük Danyi Gábornak és az egész csapatnak, hogy mellrák elleni küzdelemben segítik a kampányunkat. A múlt heti figyelemfelhívó cikkek után olyan nők is jelentkeztek mammográfiára, akik elhanyagolták a szűrővizsgálatokat korábban. Ezúttal is kérünk minden 45 és 65 közötti nőt, hogy éljenek az ingyenes szűréssel és adjanak maguknak komoly esélyt a gyógyulásra.”

Licitálni június 10-ig az online@kisalfold.hu e-mail címre küldött üzenettel lehetséges.

Álljunk ki együtt a gyógyulás mellett!

Az árverésről és aktuális állásáról bővebben a kisalfold.hu-n olvashatnak – ITT!