Igazi vérbeli ETO-szurkolónak tartod magad? Nincs olyan, amit ne tudnál zöld-fehér mezes kedvenceidről? A szezon még épp, hogy csak véget ért, de máris szívesen hallanál a csapat tagjairól?
Tarts velünk a négy héten át tartó kvízünk során, a játék végén ugyanis egy helyes megfejtő értékes ETO-s meglepetéssel gazdagodik!

A játék leírása:
2019. június 17-től (hétfő) négy héten át minden hétköznap a 2019/2020-as keret egy-egy tagjáról osztunk meg érdekességeket, statisztikai adatokat, illetve egy (nem túl egyértelmű) fotót, mely hasznos információk közelebb visznek a személy kilétének leleplezéséhez.

A játék célja ugyanis nem más, mint kitalálni, hogy adott napon kire gondoltunk, azaz kire igazak az állítások?!

A játék nyertese:
A végső győzelemhez igazán kitartónak kell lenni és gondosan feljegyezni a nap végén az adott nap feladványának megoldását jelentő személy nevét, ugyanis az utolsó játéknapot követően egy keresztrejtvényt teszünk közzé, melybe a neveket a megoldások sorrendjében kell beírni, hogy végül kiadja a helyes megfejtést.  

A keresztrejtvény sablont ezt követően a Győri Audi ETO KC hivatalos Facebook oldalán tesszük közzé és kommentben, a kitöltött keresztrejtvény fotóját megküldve várjuk a megfejtéseket, ugyanis innen kerül majd ki a helyes megfejtők közül véletlenszerűen kisorsolva a kvíz győztese, aki a 2019/2020-as szezon első, minden érdeklődő számára nyilvános edzésén átveheti megérdemelt jutalmát.  

A játék időtartama: 2019. június 17. – 2019. július 12.

A keresztrejtvény publikálásának időpontja: 2019. július 15. 

A helyes megfejtések beérkezését 2019. július 15-én (hétfő) 22 óráig várjuk Facebook kommentben.

Készen állsz? Légy résen és játssz velünk!