2019. június 27-én (csütörtökön) este a bécsi Erste Campuson került sor a DELO WOMEN’S EHF Champions League versenysorozat csoportkörös beosztásának kisorsolására. Az eseményen egyesületünk, a címvédő Győri Audi ETO KC ellenfeleinek kilétére is fény derült…

Csapatunk, az ötszörös s BL-győztes Győri Audi ETO KC az első kalapból várta ellenfeleit, akikkel a nemzetközi kupasorozat első szakaszában mérkőzik meg. A sorsolás eredményeképp a Danyi Gábor vezette zöld-fehér együttes a DELO WOMEN’S EHF Champions League 2019/2020-as versenysorozatának kezdő fázisában a D csoportba került, ahol a szlovén RK Krim Mercator, a svéd Sävehof és a kvalifikációs torna győztes csapatával küzd meg a továbbjutásért.  

A csoportkörös mezőny – azon belül is a D csoport – a szeptember 6-8. között megrendezésre kerülő kvalifikációs torna győztesével lesz teljes, aki a spanyol Rocasa Gran Canaria, a cseh DHK Banik Most, a török Kastamonu GSK és a szerb ZORK Jagodina közül kerül ki.

„Úgy gondolom, a sorsolás eredményeképp kialakult csoportunk a tavalyi évhez hasonlóan „könnyebb” ellenfeleket tartogat, mint a többi – ennek is megvannak a jó és rossz oldalai természetesen. Azt az utat fogjuk követni, amit tavaly is, mindig a soron következő ellenfélre koncentrálunk és legjobb tudásunk szerint kell szerepelnünk.”– értékelte a sorsolás eredményét vezetőedzőnk, Danyi Gábor.