A veretlenül, minden fronton – Bajnokok Ligája, magyar bajnokság, Magyar Kupa – győzelemmel zárt szezont követően játékosaink még javában a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, azonban a háttérben már gőzerővel zajlanak a 2019/2020-as szezon előkészületei. Csapatunk, Danyi Gábor vezetésével és néhány új játékossal a keretben július 17-én kezdi meg a felkészülést.

A visszaszámlálás megkezdődött, ugyanis két és fél hét múlva néhány új arccal a keretben nekivág a felkészülésnek együttesünk, a Győri Audi ETO KC.

A csapat első találkozóját követően rövidesen egészségügyi és erőnléti felméréseken vesznek részt a lányok, majd július 21-28. között Balatonbogláron egy hetes edzőtábor keretében a megfelelő állóképesség megszerzésén dolgoznak majd.

Ezt követően július 30-án (kedden) szeretettel várunk minden érdeklődőt a szezon első nyílt edzésén az Audi Aréna Győrben, ahol megismerkedhetnek a 2019/2020-as kerettel, köztük új játékosainkkal – Katarina Bulatovic, Beatrice Edwige, Faluvégi Dorottya, Amanda Kurtovic és Estelle Nze Minko személyében.  Kezdési időponttal és bővebb információval hamarosan szolgálunk!

A folytatásban augusztus elején Horvátország felé veszik az irányt Danyi Gáborék és egy hetet Porecben töltenek, majd a hónap közepén egy rövid franciaországi kitérőt is tesznek.

Az utazásokkal teli mozgalmas időszak alatt nem lesz hiány edzőmérkőzésekből sem – 5 összecsapás (2 hazai, 3 idegenbeli) mellett Bresztben felkészülési tornán is részt vesznek zöld-fehér mezes kedvenceink, ahol összességében háromszor lépnek pályára.

A felkészülési időszak eseményeinek időpontjai:

A DELO WOMEN’S EHF Champions League június 27-ei hivatalos eseményét követően július 9-én a magyar bajnokságban is sorsolnak a Magyar Kézilabda Szövetség székházában.

A nyílt edzés, valamint az Audi Aréna Győrben rendezett hazai felkészülési mérkőzések a hagyományokhoz hűen természetesen ingyenesen látogathatók, a beléptetéssel kapcsolatos információkról a mérkőzéseket megelőzően tájékoztatjuk a szurkolókat és érdeklődőket.

Az évadnyitó szurkolói rendezvény időpontja egyeztetés alatt van, konkrétumokkal hamarosan jelentkezünk.

A 2019/2020-as évad mérkőzéseire a jegy- és bérletértékesítés várhatóan július végén – augusztus elején kezdődik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a 2019/2020-as szezonban is!