A DELO WOMEN’S EHF Champions League hivatalos sorsolási eseményét követően az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a 2019/2020-as BL-idény fordulóinak hétvégéit, melynek értelmében a Győri Audi ETO KC hazai pályán kezdi és zárja a csoportkör küzdelmeit.

Danyi Gábor együttese a 2019/2020-as BL csoportkörös összecsapások első állomásán az Audi Aréna Győrben a svéd IK Sävehof ellen lép pályára október elején, a versenysorozat ezen szakaszát pedig a kvalifikációs torna győzteseként résztvevő csapat ellen zárja, szintén hazai környezetben.

A kvalifikációs tornára 2019. szeptember 6-8. között a spanyol Rocasa Gran Canaria, a cseh DHK Banik Most, a török Kastamonu GSK és a szerb ZORK Jagodina részvételével kerül sor. Az abszolút győztes csatlakozhat a BL-csoportkör 16 fős mezőnyéhez, azon belül is a D csoporthoz, így zöld-fehér mezes együttesünkkel is meg kell küzdenie a tovább jutásért.

A végleges menetrend konkrét játéknapokkal és kezdési időpontokkal a csapatok és az Európai Kézilabda Szövetség, valamint a televíziós társaságok egyeztetését követően kerül kialakításra.