A hagyományokhoz hűen a 2019/2020-as szezon felkészülési időszakának kezdetén is nyitott kapus edzéssel várjuk a Győri Audi ETO KC szurkolóit és szimpatizánsait. A nyilvános edzés július 30-án (kedden) 17 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

NYITOTT KAPUS EDZÉS
Csapatunk július 17-ei első találkozóját követően másnap már munkához is látott, az elvégzett orvosi vizsgálat és állapotfelmérés után pedig néhány rávezető edzés következett az egyhetes balatonboglári edzőtábor előtt.

A Balaton partján töltött napok után rövid pihenőt kapnak a lányok, majd július 30-án (kedden) 17 órakor nyitott kapus edzésre várjuk szurkolóinkat és a média képviselőit az Audi Aréna Győrbe. Ez a szezonkezdő esemény, melyet rendre nagy érdeklődés övez, kiváló alkalmat nyújt a kézilabdabarátoknak, hogy a “hosszú” nyári szünetet követően találkozzanak a csapat tagjaival, az edzői stábbal és megismerkedhessenek az új játékosokkal, Katarina Bulatovic, Beatrice Edwige, Faluvégi Dorottya, Amanda Kurtovic és Estelle Nze Minko személyében.

Az edzésre érkezők számára 16.00-kor nyit az Audi Aréna Győr főbejárata, kérjük innen közelítsék meg a lelátót.

Az edzés végeztével lehetőség lesz a játékosokkal és edzőkkel személyes találkozásra a pályán – kérjük, ezzel kapcsolatban kövessék figyelemmel a helyszínen elhangzó szóbeli tájékoztatást!

Ez alkalommal a június végén július elején zajló „Játékos/edző-kvízünk” nyertese is átveheti nyereményét.

Az edzés díjmentesen látogatható, várunk minden érdeklődőt!

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
A nyílt edzést követően a hazai rendezésű felkészülési mérkőzéseké lesz a főszerep az alábbi menetrend szerint:

2019.07.31. (szerda) 18:00 Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – Dél-Korea

2019.08.02. (péntek) 18:00 Audi Aréna Győr
Győri Audi ETO KC – MTK Budapest

A fenti edzőmérkőzések természetesen minden érdeklődő számára ingyenesen látogathatók, valamint szurkolóink kérésének eleget téve hivatalos Youtube csatornánkon online élőben közvetítjük is az összecsapásokat.
Kapunyitás: A felkészülési mérkőzések előtt egy órával, 17 órakor.

Hamarosan találkozunk!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!