Zöld-fehér együttesünk a 2019/2020-as felkészülési időszak első állomása, a Nemzeti Kézilabda Akadémián töltött egyhetes edzőtábor végéhez közeledik. A lányok már túl vannak jó néhány kemény futó- és labdás edzésen, felméréseken, azonban egy percig sem lankadhat a figyelmük, hiszen az új idényben is a legkomolyabb célokért indulnak harcba.

 „Azt gondolom, mindenben lehet és kell is javulnunk, hiszen ami tavaly elég volt, az idén biztosan nem lesz az. Tavaly egy másfajta útra léptünk, mint korábban, szeretnénk a játékunkat még új elemekkel bővíteni, ezeket pedig még gyorsabban, még tökéletesebben végrehajtani, ugyanis mindig és mindenhol a legjobbat kell majd nyújtanunk a szezon során.” – nyilatkozta vezetőedzőnk, Danyi Gábor, s hozzátette, a tavalyi felkészülési időszak alkalmával szerzett jó benyomásnak, valamint a sikeres felkészüléssel kapcsolatban minden igényt kielégítő körülményeknek köszönhetően döntöttek ismét a NEKA mellett.

A videóban megszólal még röviden fiatal szélsőnk, Fodor Csenge is, aki két évvel ezelőtt épp a Balaton partjáról helyezte át székhelyét Győrbe. Nyilatkozatában megnyugtatta szurkolóinkat, hogy az elmúlt szezonban elszenvedett vállsérülése a hatékony rehabilitációs munkának köszönhetően teljes mértékben rendbe jött – a csapattal pedig máris keményen dolgoznak, hogy sikerekben gazdag idénynek vághassanak neki.