A 2019/2020-as szezonra kialakított játékoskeretünk július 30-án a média és minden érdeklődő számára nyitott kapus edzés keretén belül mutatkozott be a nagyközönségnek az Audi Aréna Győrben. Az immár hagyományosnak számító szezonkezdő eseményt nagy érdeklődés övezte a „hosszú” nyári szünetet követően, rengeteg szurkoló és érdeklődő látogatott el a helyszínre, hogy találkozzon régi és új kedvenceivel.

Alapos bemelegítés vette kezdetét a szezon első nyilvános eseményén, majd előbb a foci-, később pedig a kézilabda is előkerült. A győri lányok minden megmozdulását lelkes taps fogadta a közönség soraiból, így a fergeteges hangulatnak köszönhetően új játékosaink is pillanatok alatt otthon érezhették magukat az Audi Aréna Győrben.

Az edzés után a szép számban összegyűlt nézőseregnek lehetősége nyílt arra is, hogy találkozzon kedvenceivel, értékes aláírásokat gyűjthessen be és közös fotókat készíthessen.

Örömmel fogadtuk a szezonkezdő nyitott kapus edzésünk iránt tanúsított nagy érdeklődést - várunk mindenkit pénteken is, az MTK elleni felkészülési mérkőzésen 18 órai kezdettel.
A találkozó megtekintése DÍJTALAN – kapunyitás 17 órától.

Ne maradjanak le továbbá a bérletvásárlásról sem – augusztus 5-én (hétfőn) veszi kezdetét a már a 2018/2019-es szezonban is bérlettel rendelkező szurkolóink számára a bérletmegújítási elővásárlási időszak, míg augusztus 19-től már bárki megválthatja szezonbelépőjét zöld-fehér együttesünk hazai mérkőzéseire!