A felkészülési időszak várva várt kezdetét követően felgyorsulnak az események, egy hónap múlva már tétmérkőzésen lépnek pályára zöld-fehér mezes kedvenceink. A bajnoki menetrend első állomására hazai pályán, az Audi Aréna Győrben a Siófok KTC KFT együttese ellen szeptember 1-jén (vasárnap) kerül sor.
Néhány mérkőzés időpontja továbbra is egyeztetés alatt van, addig is szemezgessenek a meglévőkből az ESEMÉNYEK fül alatt!
Jegyértékesítéssel kapcsolatos információk JEGYINFÓ felületünkön!

A K&H női kézilabda liga 2019/2020-as  menetrendje néhány mérkőzést leszámítva – az FTC-Rail Cargo Hungaria és a DVSC Schaeffler elleni idegenbeli találkozók kivételével – véglegesnek tekinthető.

Danyi Gábor együttese elsőként 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) 18 órától a Siófok KTC KFT csapatát fogadja az Audi Aréna Győrben.
A találkozóra a jegyértékesítést ONLINE a mérkőzés napján reggeltől a www.jegymester.hu felületén, SZEMÉLYESEN a mérkőzés napján, a mérkőzést megelőzően három(!!) órával, 15 órakor kezdjük meg az Audi Aréna Győr főpénztárában.

További bajnoki mérkőzéseinkre 2019. szeptember 2-től (hétfő) indul a jegyértékesítés – személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a www.jegymester.hu felületén.

A magyar bajnoki mérkőzések végleges időpontjainak kialakításában több fontos tényezőt is figyelembe kellett vennünk. Egyrészt a DELO WOMEN’S EHF Champions League mérkőzések időpontjait, másrészt a Magyar Kupa lebonyolítási rendszerében tavaly bekövetkezett változást, miszerint a bajnoki pontverseny első két helyezettje – így csapatunk is – a kupasorozat negyeddöntőjében is pályára lép. Továbbá, a 2019-es év végi válogatott női kézilabdázás csúcseseményét, a japán rendezésű világbajnokságot megelőző felkészülések és a versenynapok – 2019. november 30. – december 15. – maguk szintén extra terhelést jelentenek minden érintett játékosunk számára, melyekkel számolnunk kell, hiszen nem kevesebb, mint az olimpiai részvétel forog kockán.

Mindent egybevetve, mérkőzéseink időpontjainak kialakításában arra törekedtünk, hogy a lehetőségekhez mérten mentesítsük játékosainkat az extra terhelésektől, s a K&H női kézilabda ligában versenyző többi csapattal egyetértésben igyekeztünk a lehető legjobb megoldásokat választani, mely kölcsönösen elfogadható mindkét fél számára.  

A Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzéseinek időpontjai a 2019/2020-as szezonban az alábbiak szerint alakultak: