A 2019/2020-as szezon felkészülési időszaka már javában zajlik – zöld-fehér mezes együttesünk túl is van egy belföldi edzőtáboron és jó néhány kemény edzésen, azonban mielőtt tovább állnának és Horvátország felé vennék az irányt, az MTK együttesét fogadják hazai pályájukon. A fővárosiak elleni edzőmérkőzés 2019. augusztus 2-án (pénteken) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
A belépés DÍJTALAN!
A találkozó online élőben nyomon követhető klubunk hivatalos YouTube csatornáján.  

A 2019/2020-as szezon első hivatalos szurkolói eseményét, a keddi nyitott kapus edzést követően Danyi Gábor tanítványait nem kell sokáig nélkülöznie a kézilabdaszerető közönségnek, ugyanis augusztus 2-án az MTK Budapest elleni barátságos mérkőzéssel folytatódik a felkészülésük. Az újonnan érkezett játékosok számára remek bemutatkozási lehetőséget kínál a találkozó, hogy az elmúlt két és fél hétben tanultakat éles helyzetben is bevethessék, és minél inkább összeszokjanak társaikkal.

BELÉPTETÉS
A Győri Audi ETO KC – MTK Budapest felkészülési mérkőzés 2019. augusztus 2-án (pénteken) 18 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.
Kapunyitás: 17 órakor
Kérünk minden kedves szurkolónkat, hogy a lelátót az Audi Aréna Győr főbejárata felől közelítse meg!
A találkozó megtekintése DÍJTALAN!

ONLINE KÖZVETÍTÉS
A nagy érdeklődésre való tekintettel médiapartnereink segítségével a barátságos összecsapást a Győri Audi ETO KC hivatalos YouTube csatornáján ONLINE ÉLŐben nyomon követhetik.
A közvetítés linkjével a mérkőzés kezdete előtt néhány perccel jelentkezünk közösségi médiás felületeinken.
Iratkozzanak fel YouTube csatornánkra (https://www.youtube.com/c/gyorietokc), hogy elsőként értesüljenek a legfrissebb online tartalmakról!

Várunk minden érdeklődőt!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!