A szurkolóink részéről az első hazai bajnoki mérkőzésünkkel kapcsolatban tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel kibővítettük a jegyvásárlás lehetőségét. A Siófok elleni hazai megmérettetés napján, 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) már reggel 8 órától ONLINE (www.jegymester.hu), míg SZEMÉLYESEN a találkozó előtt három (!!) órával, 13.30-as kezdettel az Audi Aréna Győr főpénztárában válthatják meg belépőiket a bajnoki nyitányra.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

JEGYÉRTÉKESÍTÉS
A 2019/2020-as szezonban Danyi Gábor együttese elsőként 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) 16:30-tól a Siófok KTC KFT csapata ellen lép pályára hazai környezetben.
A találkozóra a jegyértékesítést a mérkőzés napján ONLINE már reggel 8 órától a www.jegymester.hu felületén, SZEMÉLYESEN a mérkőzést megelőzően három(!!) órával, 13.30-kor kezdjük meg az Audi Aréna Győr főpénztárában.

További, a 2019-es évben hazai pályán megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzéseinkre 2019. szeptember 2-től (hétfő) indul a jegyértékesítés – személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a www.jegymester.hu felületén.

KAPUNYITÁS a Siófok elleni bajnoki alkalmával a találkozó kezdete előtt három órával, 13.30-kor.

UTÁNPÓTLÁS MÉRKŐZÉSEK
A felnőtt szezonkezdés napján utánpótlás csapataink is harcba szállnak a Siófok KTC KFT korosztályos együttesei ellen,  tekintsék meg fiatal tehetségeinket a bajnoki nyitány napján!

KEZDŐDOBÁS
Idén is lehetőségük nyílik, hogy meglepjék szeretteiket, barátaikat, kézilabdabarát ismerőseiket egy exkluzív élménnyel, hogy hazai rendezésű összecsapásaink előtt zöld-fehér mezes kedvenceik gyűrűjében végezhessék el a kezdődobást, és testközelből élhessék át a kezdősípszó előtti fantasztikus hangulatot. Az emlékezetes pillanatról fotó készül, melyet az adott mérkőzést követően eljuttatunk a szerencsés kiválasztott számára a Győri Audi ETO KC csapattagjai által dedikálva.

A különleges lehetőség igénybe vételéhez e-mailben várjuk jelentkezéseik beérkezését. A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel az egyes mérkőzésekre beérkezett első jelentkezést tudjuk elfogadni.

A kezdődobás ára tavalyhoz képest változatlan, bajnoki mérkőzéseinkre 50.000 Ft, míg Bajnokok Ligája összecsapásokra 80.000 Ft.
!! Egyelőre azonban kizárólag a 2019-es évben esedékes hazai BAJNOKI mérkőzéseinkre vonatkozik a regisztrációs lehetőség, melyekre szűk egy hónap múlva már belépőiket is megválthatják.!!

Sikeres regisztrálónak az adott mérkőzésre elsőként beérkezett jelentkező regisztrációja minősül, miután jelentkezése jóváhagyásra került és teljesítette a fizetési feltételeket. A sikeres regisztráció előfeltétele, hogy a jelentkezőnek/megajándékozottnak rendelkeznie kell érvényes belépővel (jegy/bérlet) a kiválasztott találkozóra – utólagosan nem áll módunkban belépőt biztosítani/jegyvásárlással kapcsolatban intézkedni.  

Kezdődobásra jelentkezni a kezdodobas@gyorietokc.hu e-mail címen névvel és a mérkőzés időpontjának megjelölésével lehet!

Várjuk a bátor jelentkezőket!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!