2019. augusztus 5-én, hétfőn délelőtt 9 órakor kezdetét vette a győri Látogatóközpontban a 2019/20-as szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítése.

Korábbi cikkünkben már említettük, hogy 2019. augusztus 5-től, hétfőtől a már a 2018/2019-es idényben bérlettel rendelkező szurkolóink válthatják meg új szezonbelépőiket törzshelyükre.

Horváth Kálmánné elsők között újíttatta meg bérleteit. „Régi ETO szurkolók vagyunk, az első bérletet ajándékba kaptam a családtól az Audi Aréna Győr megnyitásakor, azóta minden évben megújítjuk bérleteinket. Én ugyan kicsit kiszorultam a mérkőzésre járásból, mert a lányom és a férjem mindig ott vannak a meccseken. A férjem ki nem hagyna egy találkozót sem, szenved, ha esetleg nem szurkolhat élőben a csapatnak. Ebben a szezonban eggyel több bérletet fogunk vásárolni, mert a 10 éves kisunokám lett a családban a legnagyobb ETO-szurkoló, ettől az évtől már neki is vásárolunk bérletet.”

Továbbra is nagy szeretettel várjuk szimpatizánsainkat és az érdeklődőket a győri Látogatóközpontban. Újítsa meg Ön is mihamarabb bérletét – ne maradjanak le!

További részletek korábbi cikkünkben és weboldalunk JEGYINFÓ felületén!