Épp, hogy kezdetét vette a 2019/2020-as felkészülési időszak, a Győri Audi ETO KC csapata már második edzőtáboránál jár, méghozzá ezúttal a horvát tengerparton. A Danyi Gábor vezette együttes nincs híján a napról napra zajló kőkemény fizikai edzéseknek, ám a lelkesedésre és hangulatra egy pillanatig sem lehet panasz – cikkünkben erről számolt be röviden klubelnökünk, a szintén Porecben tartózkodó dr. Bartha Csaba.

„A tavalyi évhez hasonlóan idén is Balatonbogláron kezdte meg csapatunk a felkészülést, s eleget téve klubunk ígéretének, most a tengerparti edzőtáborozás sem maradt el, jelenleg a horvátországi Porecben készülnek a lányok. Az általunk választott helyszínen minden feltétel adott a kemény munkához, az edzések között jut idő fürdőzésre, kikapcsolódásra is, a lányok, elmondásuk alapján nagyon jól érzik magukat. A hotel egyértelműen a sportra rendezkedett be, a konditerem és a csarnok is kiválóan alkalmas a tréningek lebonyolítására, ami nagy segítség a játékosok és a szakmai stáb számára is.” – foglalta össze röviden a felkészülési program eddigi eseményeit dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke, aki elismerően nyilatkozott a győri lányok teljesítményét illetően is, melyet a helyszínen figyelt meg. „Nagyon tetszik a játékosok hozzáállása, az edzésmunka intenzitása, szorgalmasan és motiváltan végzik a feladatukat a napi két edzés során. A holnapi napon zárt kapus keretek között sor kerül a 2019/2020-as szezon második felkészülési mérkőzésére, az RD Koper együttese ellen, melyet izgatottan és kíváncsian várok, de nem az eredmény vagy az ellenfél személye miatt, hanem a játék képe, a csapategység szempontjából.
A munka komolyságát és keménységét támasztja alá, hogy még az edzőmeccs reggelén is komoly futóprogramot kell teljesíteniük a lányoknak, s majd szombaton délután kapnak egy rövidebb pihenőt. Előfordulhat, hogy Holanek Zoltán erőnléti edzőnk augusztus közepére már nem örvend osztatlan népszerűségnek a fizikális tréningek erősségének köszönhetően, de talán enyhítő körülménynek számít, hogy holnap ünnepli születésnapját
J.
Összegezve elmondhatom, a hotelben mindenben készségesen állnak rendelkezésünkre, a játékosok remek körülmények között, felszabadultan és jó hangulatban töltötték és töltik a hét hátralévő részét – bízunk benne, hogy mindez a szezon során is megmutatkozik majd az eredményekben.
– zárta élménybeszámolóját a klubelnök.

A csapatnak a kemény edzésekhez kitartást, további sikeres felkészülést kívánunk, s mindent bele a holnapi edzőmérkőzésen!