A többségében 2003-as születésű játékosainkból álló utánpótlás csapatunk részt vett a 2019. augusztus 11-17. között Veszprémben megrendezésre kerülő nemzetközi kézilabda tornán, a Cell Cup-on. Bordásné Horváth Marianna vezetésével sok hasznos tapasztalatot gyűjtöttek fiataljaink a az U18-as korosztályban vívott összecsapások során, s végül a dobogó harmadik fokára állhattak fel.
Gratulálunk!

Idén nyáron is megrendezésre került Veszprémben a nagy hagyományokkal rendelkező kézilabda torna, a Cell-Cup. A versenyző korosztályhoz képest fiatalabbakkal teletűzdelt utánpótlás együttesünk az U18-as kategóriában indult, s a szezon eleji felkészülést remekül szolgáló mérkőzések során hasznos tapasztalatokkal, valamint a tornán elért harmadik helyezéssel gazdagodva térhettek haza.

„A kéthetes felkészülés után korainak tűnt ez a mérkőzéssorozat, de utólag tökéletesen segítette az alapozó munkánkat. Az U18-as kategóriában kellett helyt állnunk, ahol két, négy csapatból álló csoport szerepelt – a csoportküzdelmek alkalmával mi egy magyar, egy tajvani és egy cseh ellenféllel kerültünk össze.
Elsőként a cseh DHK PARDUBICE csapatával játszottunk, a küzdelmes találkozót végül 26-23-ra nyertük meg. Másodjára a KK Ajka együttesével csaptunk össze, akiket 28-18-ra legyőztünk. Ezután következett a KMKC Tajvan elleni összecsapás, ellenfeleinktől 2 gólos vereséget szenvedtünk (rajtunk kívül mindenkit 10-15 góllal vertek). Ez nagyon tanulságos mérkőzés volt, mert végig (az Európában ritkán alkalmazott) nyitott védekezést vetették be ellenünk.  

A következő napon a BVSC Zugló együttesét sikerült 23-13-ra legyőznünk, majd este a spanyol SOLUCAR állta utunkat, aki hátrányát ledolgozva kerekedett felül rajtunk, 23-17-re.
Az utolsó napon a Veszprémi Pannon SE csapatával mérkőztünk a harmadik helyért, melyet óriási küzdelemben hétméteresekkel sikerült megnyernünk.
A torna maximálisan segítette a felkészülésünket az ifjúsági bajnokságra, mindenki kapott játéklehetőséget, az élmények és a siker mellett a csapategység összekovácsolásában is óriási szerepet játszott.”
– zárta élménybeszámolóját Bordásné Horváth Marianna, utánpótlás edzőnk.

Gratulálunk a harmadik hely megszerzéséhez, további jó felkészülést és sikerekben gazdag szezont kívánunk fiatal tehetségeinknek!