Folytatjuk a tavalyi szezonban már szinte hagyománnyá vált aktivitásunkat, és idén is különleges élményt kínálunk vállalkozó szellemű szurkolóink számára – a bátor jelentkezők elvégezhetik a kezdődobást az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő bajnoki és BL mérkőzéseinket. Ragadja meg Ön a lehetőséget vagy ajándékozzon egyedi, különleges kézilabdás élményt szeretteinek!

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idei szezonban is lehetőségük nyílik, hogy meglepjék szeretteiket, barátaikat, kézilabdabarát ismerőseiket egy exkluzív élménnyel, hogy hazai rendezésű összecsapásaink előtt zöld-fehér mezes kedvenceik gyűrűjében végezhessék el a kezdődobást, ezáltal testközelből élhessék át a kezdősípszó előtti fantasztikus hangulatot. Az emlékezetes pillanatról fotó készül, melyet az adott mérkőzést követően eljuttatunk a szerencsés kiválasztott számára a Győri Audi ETO KC csapattagjai által dedikálva.

Néhány vidám arc a tavalyi szezon kezdődobóitól:

A különleges lehetőség igénybe vételéhez e-mailben várjuk jelentkezéseik beérkezését. A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel az egyes mérkőzésekre beérkezett első jelentkezést tudjuk elfogadni.

A kezdődobás ára tavalyhoz képest változatlan, bajnoki mérkőzéseinkre 50.000 Ft, míg Bajnokok Ligája összecsapásokra 80.000 Ft.
!! Egyelőre azonban kizárólag a 2019-es évben esedékes hazai BAJNOKI és BL mérkőzéseinkre vonatkozik a regisztrációs lehetőség, melyekre hamarosan már belépőiket is megválthatják!!

Sikeres regisztrálónak az adott mérkőzésre elsőként beérkezett jelentkező regisztrációja minősül, miután jelentkezése jóváhagyásra került és teljesítette a fizetési feltételeket. A sikeres regisztráció előfeltétele, hogy a jelentkezőnek/megajándékozottnak rendelkeznie kell érvényes belépővel (jegy/bérlet) a kiválasztott találkozóra – utólagosan nem áll módunkban belépőt biztosítani/jegyvásárlással kapcsolatban intézkedni. 

Kezdődobásra jelentkezni a kezdodobas@gyorietokc.hu e-mail címen névvel és a mérkőzés időpontjának megjelölésével lehet!

Várjuk a bátor jelentkezőket!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!