Az előző szezonban a nemzetközi kupaporond első (BL) és második (EHF-kupa) számú versenysorozatának győztes együttesei a klubtörténeti sikerek kiharcolását követően az új idény felkészülési időszakára jelentősen átalakultak – azonban a magyar bajnokság első állomása máris remek erőpróbaként funkcionál mindkét fél számára.
Klubunk, a Győri Audi ETO KC Danyi Gábor vezetésével 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) 16:30-tól a Siófok csapatát fogadja az Audi Aréna Győrben.
Az izgalmak garantáltak, érdemes lesz velünk tartani!
Várjuk Önöket a 2019/20-as szezon nyitányán – ne maradjanak le!
További információ cikkünkben!

A „hosszú” nyári pihenőt, majd pedig a mozgalmas és eseménydús felkészülési időszakot követően máris a nyakunkon a szezonkezdés – a visszaszámlálás elkezdődött, szeptember 1-jén belevágunk!
A versenysorozatok sorát a K&H női kézilabda liga nyitja meg, az előző idényben is minden fronton az élen végző, s ennek köszönhetően egyedülálló klubmérleget (14x Magyar Kupa-győztes, 15x magyar bajnok, 5x BL-győztes) felmutató győri lányok elsőként hazai pályán az EHF-kupát elhódítva klubtörténeti sikert jegyző Siófok KTC KFT együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben.

22 fős felnőtt keretünk öt új játékossal bővült az új idényre, köztük a Balaton-partján három szezont eltöltő Estelle Nze Minko-val, így bizonyára különös érzés lesz pályára lépnie a bajnokság rajtján korábbi egyesülete ellen, nem különben Tomori Zsuzsanna vagy épp Hársfalvi Júlia számára, akik nemrégiben még zöld-fehér mezben szerepeltek.

A BL-címvédő és EHF-kupa címvédő csapatok csatája előzetes feltevéseink szerint nem lesz híján izgalmas pillanatoknak, csatlakozzanak hozzánk vasárnap délután-kora este!

Az egyre közelgő bajnoki nyitány előtt Bódi Bernadettet kérdeztük várakozásairól:
 

A Győri Audi ETO KCSiófok KTC KFT magyar bajnoki nyitómérkőzés 2019. szeptember 1-jén (vasárnap) 16:30-kor a Bíró Ádám – Kiss Olivér játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
A találkozó egészének eseményeit az m4sport.hu-n online élőben követhetik, a második félidőt pedig már az M4 Sport televíziós csatornán is élőben megtekinthetik!

KAPUNYITÁS: 13:30-kor, azaz kivételes alkalommal három(!!!) órával a kezdősípszót megelőzően


JEGYÉRTÉKESÍTÉS
A találkozóra a jegyértékesítést ONLINE a mérkőzés napján reggel 8-kor a www.jegymester.hu felületén, SZEMÉLYESEN a mérkőzés napján, a mérkőzést megelőzően három(!!) órával, 13:30-kor kezdjük meg az Audi Aréna Győr főpénztárában.
A további BAJNOKI és  a BL csoportkörös mérkőzéseinkre 2019. szeptember 2-től (hétfő) indul a jegyértékesítés – bővebb információ weboldalunk JEGYINFÓ felületén.


PARKOLÁS, AZ AUDI ARÉNA GYŐR MEGKÖZELÍTÉSE
A Győr, 1. sz. főút likócsi körforgalom – Ipar u. csomópont közötti szakasz 2x2 sávos fejlesztésének megvalósításáért felelős építtető cég tájékoztatása alapján, a Tóth László utca megnyitásra került (1.sz. főút B1 híd külön szintű csomópontja). A műszaki átadás lezárásáig (várhatóan 2019. szeptember 30.) még fokozott figyelmet kérnek a híd környezetében az arra közlekedőktől, mivel időszakosan félpályás lezárásokra lehet számítani.
A szurkolóink számára kijelölt parkolóhely irányából az átjárás biztosított, az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.

Várunk minden érdeklődőt vasárnap, szurkoljunk együtt a győri lányok sikeres szezonkezdéséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!