A Siófok elleni bajnoki nyitómérkőzést követően máris egy újabb hazai megmérettetés vár a Győri Audi ETO KC együttesére, ezúttal az NBI-es versenysorozat egyik újonc csapatát, a fővárosi Szent István SE játékosait fogadják Danyi Gáborék.
A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában esedékes találkozóra 2019. szeptember 6-án (pénteken) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben kerül sor.
Várunk minden érdeklődőt – hajrá ETO, hajrá Győr!

A 2019/2020-as szezon hivatalos nyitóhétvégéjét követően máris a következő feladat áll a zöld-fehér mezes győri lányok célkeresztjében – a bajnoki újonc Szent István SE ellen lépnek pályára.

A Siófok elleni bajnoki rangadóval felérő találkozó után, a péntek esti összecsapás közeledtével vezetőedzőnket, Danyi Gábort kérdeztük várakozásairól, aki elmondta – „A legfontosabb, hogy magunkhoz képest kell előre lépnünk, természetesen ennek látszódnia kell az eredményben, eredményességben. Nagyon jó nézni az arcokat, s nem csak akkor, amikor siker van, hanem akkor is, ha valami nem sikerül, s látható, mennyire bíztatják egymást”

A Szent István SE weboldalára is kitekintettünk, hogy megtudjuk, miként várják az ő szavaikkal élve „történelmi mérkőzést”.
„A Győr ellen játszani vendégcsapatként, elképesztő történet. Ha taktikailag a meccs végéig fegyelmezettek tudunk maradni, kapkodás nélkül, ahogy a múlt héten, már büszkék lehetünk magunkra. Még nem hangzott el bűvös szám, amit különbségként pénteken tartanunk kellene, de sejtem, érthető okokból most nem is lesz ilyen. A Bajnokok Ligája és a K&H női kézilabda Liga címvédőjével szállunk szembe, szinte hihetetlen, hogy idáig eljutott az együttesünk. Nagy szükségünk lesz a mi nagyszerű drukkereinkre, szeretnénk, ha a helyszínen támogatnának minket. Cserébe azt tudom ígérni nekik, mi mindent megteszünk, hogy egy izgalmas mérkőzést láthassanak. Végig küzdünk és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy bebizonyíthassuk, van keresnivalónk az első osztályban. Hogy ez mekkora különbséget jelent, ki fog derülni.” – nyilatkozta klubjuk honlapján Gercsó Nóra, a Szent István SE hálóőre.
(Forrás: http://szise.hu/2019/09/03/a-tisztelet-termeszetes-de-megilletodottsegnek-nincs-helye-a-gyor-ellen/)

 

A Győri Audi ETO KCSzent István SE magyar bajnoki mérkőzés 2019. szeptember 6-án (pénteken) 18 órakor a Fekete Tamás – Tóth Dávid játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Kapunyitás: 16 órakor

A találkozó alakulását az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában követhetik nyomon.

JEGYVÁSÁRLÁS

Személyesen

  • győri Látogatóközpontban, illetve
  • a mérkőzés napján a helyszínen, kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában

Online

Bővebb információ weboldalunk JEGYINFÓ felületén.

Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a győri lányok győzelméért!

Hajrá ETO!
Hajrá Győr!