A K&H női kézilabda liga 2. fordulójában ismét hazai pályán, ezúttal az idény bajnoki újonca, a Szent István SE ellen bizonyíthattak zöld-fehér mezes kedvenceink. Eleinte mindkét oldalon sok hibával, kissé nehézkesen indult a találkozó, a félidei szünetre azonban már hétgólos előnyre sikerült szert tennünk, melyből a fiatal szélső Faluvégi jócskán kivette részét. A második játékrészben Fodor és Bódi is jól szállt be, a végjátékban sikerült tovább növelnünk előnyünket és itthon tartani a bajnoki pontokat.
Végeredmény: 33-22

1. félidő
A  zöld-fehér kapuban Kiss kezdett, a félpályánál felsorakozó kezdősort pedig Puhalák, Hansen, Nze Minko, Brattset, Oftedal és Faluvégi tette ki.
Scheffer átlövésből szerezte meg a találkozó első gólját, Faluvégi szélről egyenlített (1-1). Kiss parádés büntető-védésének köszönhetően máris elismerően hallatta hangját a lelkes győri szurkolótábor. Labdaszerzést követően Brattset is feliratkozott a gólszerzők listájára, majd egy vendég találat után zsinórban még kétszer eredményes volt. Nze Minko hatalmas lendülettel érkezett az ellenfél hatosához és bombázott a fővárosiak kapujába, ezzel a 8. percbe lépve 5-2-re módosult az állás. Kiss remek hárítások sorát mutatta be a folytatásban, Scheffer pedig begyűjtötte a mezőny első kétperces kiállítását. Oftedal hétméterest értékesített (6-3), majd a 11. percben a vendégek éltek első időkérési lehetőségükkel. A félidő feléhez érve 7-4-re módosult az állás, de továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok gólszerzésben. Még le sem járt Monori kiállítása, Puhalákkal szemben ziccerben elkövetett szabálytalankodásáért Varjú is két perc erejéig leülni kényszerült csapata kispadjára. Oftedal büntetőből, Monori és Faluvégi akcióból talált be – jobbszélsőnk ellentmondást nem tűrő magabiztossággal használta ki az egymást követő, adandó alkalmakat – a 20. percben már négynél járt (12-6). Tief értékesített hétméteresére Bulatovic egy szép, klasszikus átlövésgóllal válaszolt, lerohanásból Edwige is betalált – a mérkőzésen először hétre nőtt a különbség (14-7). Faluvégi továbbra is parádésan teljesített, csak úgy mint Brattset, aki szintén a maga ötödik találatát szerezte (16-7). Az első játékrész végéhez közeledve Scheffer szépített, Puhalák ziccere után Pánczél góljával zárult a félidő.
Félidei eredmény: 17-10

2. félidő
A második harminc percet Leynaud kezdte meg kapunkban, balszélen Fodor, jobbszélen Bódi szerepelt. Az első találat kicsit váratott magára, de annál nagyobb bombát hozott Hansen kezei közül. Monori és Scheffer faragott csapatuk hátrányán, majd Fodor is letette a névjegyét (19-12). Scheffer duplája után Oftedal bombázott a vendégkapuba. Scheffer ellenszerét nehezen találta védőfalunk, néhány sikertelen győri kísérletet követően Bódi és Fodor volt eredményes (23-16). A 43. percben a Szent István SE vezetőedzője magához szólította játékosait második időkérési lehetőségét is felhasználva. Bódi a folytatásban is megállíthatatlannak bizonyult, biztos kézzel értékesítette helyzeteit, s Fodor is már három találatnál járt bő tíz perccel az összecsapás vége előtt. Rövid időre kettős emberhátrányba kerültünk Brattset és Nze Minko kiállításával, ám zöld-fehér mezes kedvenceink magabiztosságán ez nem ütött gátat, újabb Oftedal-bomba szemtanúi lehettünk 27-19-nél. Leynaud egy hárítást követően a bokáját fájlalva hagyta el a pályát, helyére Kiss érkezett. Edwige és Fodor folytatták a góllövők sorát, majd Bódi Bulatovic lövésének kipattanóját összeszedve tudta ötödször is bevenni az ellenfél kapuját (32-19). Állandósulni látszott a több, mint tíz gólos hazai vezetés, melyen a végjáték sem módosított már sokat, 33-22-vel zártunk.
Végeredmény: 33-22

Hivatalos nézőszám: 2543 fő

Vojkovics Gyula: „Az elején kissé megilletődöttek voltunk, de nagyon nagy élmény volt itt játszani. Szeretnék gratulálni a hazai csapat megérdemelt győzelméhez.”

Scheffer Zsanett: „Fantasztikus élmény volt számunkra az Audi Aréna Győrben világsztárok ellen játszani. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert amit kitűztünk célul, sikerült teljesítenünk.”

Danyi Gábor: „Szeretnék gratulálni az ellenfelünk hozzáállásához, nagyon szimpatikusan játszottak. Sajnos, abból, amit mi elterveztünk, keveset sikerült megvalósítanunk, de biztos vagyok benne, hogy ennél sokkal jobban fogunk játszani, de még sok munka vár ránk.”

Faluvégi Dorottya: „Örültem neki, hogy ilyen sok lehetőséget kaptam és jó helyzetekben találtak meg a társaim. Csak előre tudunk nézni, nem fogunk szomorkodni és jövő héten várjuk a következő összecsapást.”