A válogatott hét előtti utolsó bajnoki mérkőzésére készül zöld-fehér mezes együttesünk, hazai pályánkon a Vác csapatát fogadjuk. A találkozó 2019. szeptember 18-án (szerdán) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre – tartsanak velünk, még nem késő beszerezni belépőiket!

A szeptember végi válogatott felkészülést megelőző utolsó bajnoki találkozó közeledik lányaink számára. A K&H női kézilabda liga 4. fordulójában az Audi Aréna Győrben vendégszereplő Váci NKSE együttese eddig két győzelemmel és egy vereséggel indul útnak a Rába partjára, míg Danyi Gáborék százszázalékos mérleggel várják a következő megmérettetést.

A szerda esti összecsapás előtt az apróbb kézsérülése miatt rövid kihagyás után visszatérő Eduarda Amorimot kérdeztük várakozásairól. Dudától megtudtuk, hogy már bevetésre kész állapotban van, s bízik benne, hogy néhány percet kapni is fog a Vác ellen, hogy segíthesse társait a pályán.

 

A Győri Audi ETO KCVáci NKSE magyar bajnoki mérkőzés 2019. szeptember 18-án (szerdán) 18 órakor a játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Kapunyitás: 16 órakor

A találkozó alakulását az MKSZ weboldalán írásos tudósítás formájában követhetik nyomon.


JEGYVÁSÁRLÁS

Személyesen

  • győri Látogatóközpontban, illetve
  • a mérkőzés napján a helyszínen, kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában

Online

Bővebb információ weboldalunk JEGYINFÓ felületén.

Tartsanak velünk, szurkoljunk együtt a győri lányok győzelméért!

Hajrá ETO!
Hajrá Győr!