A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági sorozata több sikeres akción van túl. Az ETO jó cselekedet következő állomása az idei BL-szezon indulásával egyidőben, október 6-án a Savehof elleni mérkőzésen veszi kezdetét, amikor is gyűjtést szervez és segítő önkénteseket toboroz a győri kórház gyermek betegei számára a Lurkó Alapítvány közreműködésével.

„A Győri Audi ETO KC számára fontos a társadalmi szerepvállalás, ennek keretében indítottuk el „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatunkat. Szerettünk volna egy olyan ügy mellé állni, ami nekünk és sokak számára is fontos lehet. Gyermekeknek adni és segíteni mindig szép és fontos feladat. A tavalyi szezonban is nagy sikerrel tudtuk mozgósítani szurkolóinkat és csapatunkat, és többek között értékes könyvekkel tudtuk megörvendeztetni a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekgyógyászati Osztályának kis betegeit. A sikeres gyűjtésben akkor is nagy segítségünkre volt a kórházzal szoros együttműködésben álló Lurkó Alapítvány, akikkel azóta is tartjuk a kapcsolatot. A jelenlegi akciónk részeként továbbra is szeretnénk a győri kórház beteg gyermekei mellett kiállni, és önkénteseket toborozni, valamint gyűjtést szervezni gyógyulásuk megkönnyítése érdekében.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, klubelnök.

LÉGY ÖNKÉNTES, jelenléteddel támogasd a beteg gyermekek és családjaik testi-lelki gyógyulását!
A Lurkó Alapítvány önkéntes segítői a győri kórház gyermekosztályain kezelt és a gyermekambulacián vizsgálatra várakozó, valamint az udvar játszóterén és rehabilitációs parkjában pihenő gyermekek és szüleik mellett tevékenykednek. „A gyermekeknek játékkal, kézműves foglalkozással, meseolvasással terelik el figyelmüket a betegségükről. A gyermekek mellett azonban szüleiknek is szükségük van a lelki és fizikális támogatásra, így hozzájuk is van pár kedves szavuk. A hét minden napján, hétköznap vagy hétvégén, reggeltől estig, a nap bármely szakában, ha van egy szabad órája valakinek, egy gyermeknek mosolyt csalhat a szemébe.” – nyilatkozta Zajovicsné Vizer Bernadett, a Lurkó Alapítvány kuratórium elnöke.

A leendő önkéntesek tájékoztatására a Lurkó Alapítvány képviselői várják az érdeklődőket 2019. október 6-án 16 órától az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – IK SAVEHOF bajnokok ligája  mérkőzés előtt az aréna főbejáratánál, a kerengőben kihelyezett tájékoztatási pontokon.

Egyéb információ a betti@lurkoalapitvany.hu e-mail elérhetőségen vagy a +36 20 539 5422 telefonszámon kérhető.

Ajándékozz segítséget, szerezz örömet másoknak!

ADOMÁNYGYŰJTÉS
Arra kérünk minden szurkolót és érdeklődőt, hogy támogassa a győri kórház gyermekosztályán kezelt és a gyermekambulanciáján vizsgálatra várakozó gyermekek gyógyulását adományával a 2019. október 6-án (vasárnap) az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő Győri Audi ETO KC – IK SAVEHOF bajnokok ligája mérkőzés előtt az aréna főbejáratánál, a kerengőben kihelyezett gyűjtő-dobozokba. Az adományokat a Lurkó Győri Kórház Gyermekosztályáért Alapítvány képviselői gyűjtik, és biztosítanak mindenkit arról, hogy adakozásával mosolyt varázsolhatnak beteg gyermekek arcára.

Ha adományukat átutalással szeretnék megtenni, a számlaszám: 58600283-11108016 Duna Takarék