Október első hétvégéjén megkezdődtek a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének küzdelmei. A svéd IK Sävehof felett hazai pályán aratott győzelmünket – és egy idegenbeli bajnoki forduló – után egy héttel máris útra kerekedünk, hogy az újonc cseh DHK Banik Most otthonában bizonyítsunk.
A találkozóra 2019. október 13-án (vasárnap) 19 órai kezdettel kerül sor – élő közvetítés a Sport1-en!

A BL-versenysorozat első etapja, a csoportkörös megmérettetések megkezdésével indultak csak be igazán a 2019/20-as szezon történései – szinte kivétel nélkül heti két mérkőzés vár csapatunkra a magyar bajnokság és a nemzetközi mezőny soron következő kihívásai miatt.

Közel egy héttel ezelőtt hazai pályán magabiztos győzelemmel indított Danyi Gábor együttese a fiatal svéd IK Sävehof ellen, míg aktuális ellenfelünk, a kvalifikációs küzdelmek győzteseként kikerült újonc DHK Banik Most meglepetésre idegenben, a szlovén RK Krim Mercator Ljubljana ellen volt képes begyűjteni értékes két pontot az első fordulóban.

A közelgő találkozó előtt jobbszélsőnket, Jana Knedlikova-t kérdeztük várakozásairól:

A 2019. október 13-án (vasárnap) 19 órai kezdettel, a BL-csoportkör második fordulójában esedékes DHK Banik Most – Győri Audi ETO KC mérkőzésre a Malgorzata Lidacka & Urszula Lesiak lengyel játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Az összecsapást a Sport1 TV élőben közvetíti.

Kövessék nyomon a 2019/20-as szezon második győri érdekeltségű BL-csoportkörös találkozóját, szurkoljunk együtt a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!