A Győri Audi ETO KC a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkörének 2. fordulójában az csehországi újonchoz, a DHK Baník Most együtteséhez utazott. A megilletődötten kezdő cseh fekete angyaloknak nem sok lélegzetvételnyi időt engedtek a zöld-fehér lányok; az első félidőben magabiztos, tíz gólos ETO előnnyel fordultak a csapatok. A második játékrészben még nagyobb sebességre kapcsoltak Danyi Gábor tanítványai, és az ETO által a BL-ben valaha lőtt legnagyobb számú góllal és az eddig kiharcolt legnagyobb különbséggel nyerték meg a találkozót.
Végeredmény: 21-46

1.félidő
A BL selejtező tornát rendező Baník Most kezdte a mérkőzést, a legutóbbi hét cseh bajnokság bajnokai, a fekete angyalok. Danyi Gábor vezetőedző az alábbi felállásban küldte pályára csapatát a mérkőzés elején: Knedlikova, Amorim, Hansen, Brattset, Oftedal, Fodor, a kapuban Kiss. Technikai hibával, megilletődötten nyitottak a csehek, amit Oftedal megindulással büntetett, aztán Fodor ugrott meg, és egy perc elteltével 0-2 volt az állás. Hansen szerezte az első felállt fal elleni ETO gólt, aztán Amorim egy átlövéssel beállította a 2. perc elején az 1-4 eredményt. Ezután Brattset szép gólt szerzett egy Amorimtól kapott labdával, majd Amorim második átlövés bombája következett (1-6) a hatodik percben, ami után a hazai edző időt kért. A második cseh gól a hetedik percben született, amire Knedlikova válaszolt néhány másodperc elteltével, aztán Ofredal zsinórban kétszer volt eredményes (3-9).  Amorim lőtte a tizediket, amit követően második idejét is kikérte a Baník Most. Hansen betörése következett egymás után kétszer, majd az üresen maradt kapuba juttatta a labdát Oftedal; a mérkőzés 13. percében alakult ki először a tíz gólos különbség (3-13), majd Striskova szépített, aztán Kiss mutatott be szép védéseket. Amorim vette észre az üresen hagyott kaput a 15. percben. Az első negyedet követően Bulatovic, Edwige és Nze Minko lépett pályára Amorim mellé, a szélen Faluvégi és Fodor állt. Üresen maradt a cseh jobbszél, és Eksteinova lőtte a hatodik fekete angyal gólt a 18. percben, amit Nze Minko találata követett egymás után kétszer, majd Fodor villant indításban (7-18). Danyi Gábor a félidő lefújása előtt 9 perccel kért időt. Nze Minko hat perc alatt hármat lőtt (7-19), aztán Borovska szépített a 23. perc elején, amit követően Edwige is feliratkozott a gól lövő listára, aztán Faluvégi ejtett egyet jobbszélen, cseh oldalon pedig Mikulcik és Zachova lövése pattant be a kapuba, majd Zachova ismételt (11-21). A 25. percben Nze Minko kétpercet kapott. Oftedal oldalt elengedett lövésével megszerezte a 22. zöld-fehér találatot a vége előtt két perccel, a másik oldalon ismét Zachova villant, maradt a tíz közte, aztán Oftedal büntetőt értékesített. (12-23). A félidő utolsó percében Sipova állította be az első játékrész végeredményét, a 13-23 állást.

2.félidő
A második félidőben Leynaud kezdett a kapuban, a balszélen Puhalák, jobb oldalon pedig Bódi játszott. Oftedal hetedik góljával (második büntetőjével), majd Hansen két betörésével, Brattsett két, Amorim egy góljával, Hansen büntetőjével - egyben a harmincadik zöld-fehér találattal - egy 0-7-es ETO-szériával kezdtük a félidőt (13-30). A 38. perc derekán törte meg a győri gólgyártást Borovska, de rögtön válaszolt Amorim, aztán ismét egy cseh találat következett (15-31). Amorim másodjára talált üres kapuba, majd Edwige maradt üresen, aztán Bódi szerezte meg első gólját az általa kiharcolt emberelőnyben a 42. percben, majd Sustkova és Borovska szépített (17-43). Hansen lőtte a harmincötödiket, aztán Bódi jobbszélen, majd Puhalák a másik oldalon, Nze Minko az ötödik találatával követte egymást a gólözönben (18-38), amely sorozatot Zachova szakított meg. Puhalák indította Oftedalt egy megszerzett labdával az 52. percben, majd Knedlikova, a másik oldalon Sustkova lőtt gólt (19-40). Az 53. perc derekán jutott büntetőhöz a Most, amit azonban Leynaud hárított. A 41. győri gól a Knedlikovaé volt. Edwige lőtte a rekordnak számító, az ETO által BL mérkőzésen valaha lőtt legtöbb gólnak számító 42. találatot. Puhalák még növelte a győri előnyt a lefújás előtt három perccel (20-43). Kostelna szépített. Oftedal meglőtte a tizedik találatát, Puhalák meg a harmadikat, és Nze Minko góljával beállt a végeredményt. 46-21-re, rekordszámú lőtt góllal és egyedülálló különbséggel nyert a Győri Audi ETO.

Danyi Gábor (Győri Audi ETO KC): "Sok sikert kívánok az ellenfélnek. Nagyon futós, gyors kézilabdát játszottak, azt kívánom, folytassák ezt munkát, és akkor sok sikerben lesz részük. Nagyon örülök a győzelemnek, de legalább annyira fontos, hogy egy ilyen meccs után próbáljunk a talajon maradni. Nagyon komoly tempót diktált a cseh csapat, ebből azonban nem jöttek ki túl jól. Rengeteg könnyű helyzetet tudtunk kialakítani, és a védekezésünk talán az idén most volt a legjobb. Érdekes, az idén a védekezésünk stabilabb, mint a támadásunk, de remélem, a sérültjeink visszatérésével még sokkal jobbak leszünk. Nagyon köszönjük a csodálatos szurkolást, hazai pálya hangulatát idézte a sok győri szurkoló itt a cseh arénában; nem csoda, hogy ilyen remek hangulatban így játszik a csapat."