A hétvégi csehországi kitérőt követően sem adatott túl sok idő a pihenésre, szerdán már ismét magyar bajnoki forduló vár Stine Oftedalékra. Zöld-fehér mezes lányaink az Érd együttese ellen bizonyíthatnak a K&H női kézilabda liga soron következő összecsapásán. Az október 16-án (szerdán) 20 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.
A hangulat és az izgalmas pillanatok garantáltak – tarts velünk Te is, még nem késő beszerezni belépőd!

A jelenleg négy győzelemmel és két vereséggel a bajnoki tabella ötödik helyén szereplő Érd csapatát fogadjuk hazai pályánkon a K&H női kézilabda liga 6. fordulójában. Danyi Gábor tanítványai magabiztosan őrzik veretlen bajnoki mérlegüket, mely sorozatot természetesen ezúttal is szeretnének folytatni, s nem más, mint a két pont megszerzése lesz a cél.

A mérkőzés előtt Eduarda Amorimot kérdeztük várakozásairól:

A Győri Audi ETO KCÉRD magyar bajnoki mérkőzés 2019. október 16-án (szerdán) 20 órakor a Andorka Miklós – Hucker Róbert  játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.

Kapunyitás: 18 órakor

A találkozó alakulását az M4 Sporton élőben nyomon követhetik.

 

PARKOLÁS az Audi Aréna Győr közelében
Aranybérleteseink kérésére hoztuk meg legutóbb, a Sävehof elleni hazai BL-mérkőzés alkalmával azt a döntést, hogy a lebetonozott parkolót teljes egészében számukra biztosítjuk. Korábbi panaszos levélben ugyanis az az információ érkezett hozzánk, hogy nincs elég parkoló számukra annak ellenére, hogy ők azzal veszik meg az aranybérleteket, hogy biztosítjuk a parkolást és a külön beléptetést számukra.

A Sävehof elleni teltházas meccsen azonban azt tapasztaltuk – ahogy a többi panaszos is tette –, hogy nem telt meg a parkoló aranybérletes autóval, ezért visszatérünk az eddigi gyakorlathoz, miszerint a parkoló egy részét biztosítjuk a többi szurkoló részére. Figyelni fogjuk az aranybérletesek számára fenntartott hely telítettségét továbbra is, és ha nem lesz elegendő a fenntartott hely, akkor újragondoljuk a kérdést.

Arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy olyan, hogy „zöld bérletes” parkoló nincs. A nem aranybérletesek számára fenntartott parkolót bérlettípustól ill. jegytől függetlenül bárki használhatja.


Jegyvásárlással kapcsolatos részletekről weboldalunk JEGYINFÓ felületén tájékozódhatnak.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!