Az RK Krim Mercator Ljubljana otthonában megrendezésre kerülő, soron következő BL-csoportkörös találkozóval máris elérkezünk a nemzetközi versenysorozat első fázisának feléhez, hiszen novemberben már a visszavágóké lesz a főszerep. Eduarda Amorimék újabb hosszú útra indulnak, október 19-én (szombaton) este 19:30-tól pedig már pályán is lesznek, harcban az újabb értékes pontokért.
A találkozót a Sport1 élőben közvetíti – tartsanak velünk!

Két forduló után veretlenül, s mi több, klubrekordokat döntögetve – a Most elleni idegenbeli diadal alkalmával megdőlt a legtöbb BL-ben lőtt gól és a legnagyobb gólkülönbségű győzelem zöld-fehér rekordja – csoportunk élén várjuk a következő összecsapást, ahol a szlovén RK Krim Mercator Ljubljana együttese ellen bizonyíthatunk.

A szlovén együttes az első fordulóban meglepetésre vereséget szenvedett az újonc cseh DHK Banik Most-tól, Svédországból azonban már győzelemmel tért vissza, így jelenleg a több lőtt gólnak köszönhetően a csoport második helyén szerepelnek.

A közelgő találkozó előtt Danyi Gábor vezetőedzőt kérdeztük, aki elmondta, most igazán mozgalmas, sok utazással járó időszak zajlik a csapat háza táján, de egy percig sem tekintenek rá problémaként. „Az biztos, hogy ez a periódus nagyon megterhelő, de természetesen tesszük a dolgunkat. Ismerjük a Ljubljanát, tavaly is játszottunk velük, elemezzük és felkészülünk belőlük, s próbáljuk majd a saját játékunkat játszani.” – zárta gondolatait a tréner.

A 2019. október 19-én (szombaton) 19:30-as kezdettel, a BL-csoportkör harmadik fordulójában esedékes RK Krim Mercator Ljubljana – Győri Audi ETO KC mérkőzésre a Ioanna Christidi & Ioanna Papamattheou görög játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Az összecsapást a Sport1 TV élőben közvetíti, online pedig az ehftv.com-on követhetik az eseményeket.

Szurkoljunk együtt a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!