A K&H női kézilabda liga 7. fordulójában Szekszárdra utazott csapatunk, hogy a Dunaújváros együttese ellen töltsük vendégszereplésünket. A zöld-fehér mezes győri lányok az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményező szerepet, kiváló kapusteljesítmény segítette a védők munkáját, mezőnyjátékosaink pedig remekül irányították a játékot, a félidei szünetre megszerzett ötgólos előnyt pedig sikerült a végére 13-ra növelni.
Végeredmény: 21-34

1.félidő
Kapunkban Leynaud kezdett, a középkezdéshez pedig Fodor, Oftedal, Amorim, Brattset, Hansen és Faluvégi sorakoztak fel.
Hansen és Oftedal jóvoltából születtek meg a találkozó első góljai, az első hazai találat bő öt perc elteltével Siriánnak köszönhetően beállóból esett (1-3). Szalai és Amorim folytatták a gólgyártást, majd Oftedal roboghatott – tíz perc játék után 3-6 szerepelt az eredményjelzőn. Bouti verekedte be magát védőfalunkon és talált be, Csapó pedig a kapuban mutatott parádés alakítást, ezzel kissé megnehezítve dolgunkat. A mérkőzésen elsőként György László kérte ki idejét. Faluvégi csent labdát szemfülesen, s az ebből kialakított gyors lerohanás végén Fodor járt sikerrel. Oftedal villámléptekkel száguldott és szedte össze Amorim indítását. A félidő feléhez érve ismét gyors lerohanást eszközöltünk, Oftedal remekül vette észre a dunaújvárosi falba befutó Fodort, aki értékesítette is helyzetét (4-9). Szekerczés büntetőből faragott a hátrányon. Faluvégi is bemutatkozott, majd Szekerczés és Hansen következett. Danyi Gábor harcba küldte Nze-Minkot is a 17. perc derekán. Sirián ziccerből zavartalanul lőhetett, Oftedal pedig cseles mozdulattal értékesítette az első zöld-fehér büntetőt. Grosch is feliratkozott a gólszerzők közé a 21. percben szélről, Nze-Minko és Szalai válaszolt (9-13). Bulatovic is a pályán, s szűk tíz perccel a félidei szünet előtt be is mutatkozott. Grosch újabb szélső találata után Danyi Gábor is letette az időkérést jelző táblát. A 26. percben emberhátrányba kerültünk Bulatovic kiállításával, Leynaud remek hárításokkal segítette a győri védőfal munkáját. Nze-Minko betörésből volt eredményes, így továbbra is tartani tudtuk ötgólos előnyünket. Szalai szépített, majd Edwige is kivált két percre. Leynaud briliáns védéssel, Nze-Minko pedig egy hatalmas bombával járult hozzá a csapat teljesítményéhez. Szélső találatokkal zárult az első harminc perc – Molnár és Fodor volt eredményes.
Félidei eredmény: 12-17

2.félidő
Leynaud helyett Kiss érkezett a kapunkba a második harminc percre, a széleken pedig Puhalák és Knedlikova kapott lehetőséget.
Knedlikova és Oftedal kezdték góllal a második félidőt, Szekerczés büntetőből szépített. Knedlikova és Brattset újabb találataival a mérkőzés eddigi legnagyobb különbsége is kialakult, négy perc elteltével nyolcgólos előnyre tettünk szert (13-21). Kiss hárította Szekerczés újabb hetesét, ziccerből azonban már eredményes tudott lenni. Puhalák is bemutatkozott, majd Szalai és Hansen következett. Oftedal villámgyors indulócselt bemutatva verte meg védőjét és bombázott immár Stojak kapujába (15-24). Hansen értékesített büntetőjével már szűk tíz perc elteltével tíz lett közte, s csak tovább duzzadt az előny Kiss újabb fergeteges hétmétereshárításával, valamint Knedlikova és Oftedal góljaival (15-27). Cavlovic kihasználta az Amorim kiállítása következtében kínálkozó üres területet és beállóból lőhetett. Nze-Minko, Mihály, Bulatovic, Triscsuk és Hansen alakította tovább az állást a 48. perccel bezárólag. Hansennel szembeni szabálytalanságáért Bouti a kispadra kényszerült, a kiharcolt büntetőt Nze-Minko váltotta gólra. Bulatovic átlövésből talált be, Kiss pedig megállíthatatlannak bizonyult a hétméteresek hatástalanítását illetően (18-32). Nze-Minko ziccert lőhetett, az 53. percben Kurtovic is pályára került, ezzel sérülését követő BL-debütálása után a magyar bajnokságban is bemutatkozhatott. Öt perccel az összecsapás vége előtt Danyi Gábor magához szólította tanítványait néhány jótanács erejéig. Cavlovic beállóból szépített, Nze-Minko pedig begyűjtött egy kiállítást két és fél perccel a mérkőzés vége előtt. Oftedal bombázta a 34. találatunkat a dunaújvárosi kapuba, Szekerczés pedig a hazaiak 20. gólját. Szalai akciógóljával zárult a mérkőzés, így kialakult a 21-34-es végeredmény.
Végeredmény: 21-34