Az októberi „kései nyarat” követően a napokban az időjárás is komorabbra fordult, november hónap kezdetével pedig az események is felpörögnek, s egyfajta visszaszámlálás veszi kezdetét… Az év végéig ugyanis klubszínekben már csak hat alkalommal – három hazai és három idegenbeli találkozón – láthatják a zöld-fehér mezes győri lányokat pályára lépni. Nincs azonban ok a szomorúságra, az esős hideg időben mi más adhatna motivációt a kimozdulásra, mint kedvenc csapatunk hazai szereplései, melyeket fantasztikus hangulatban és jó társasággal tölthetünk el az Audi Aréna Győrben?!
Ne maradjanak le, hazai mérkőzéseinkre a belépők vészesen fogynak…

A DELO WOMEN’S EHF Champions League versenysorozat csoportkörének felénél járunk, mikor is háromból három győzelemmel, azaz veretlen mérleget produkálva, s nem mellesleg két klubrekordot is megdöntve – a BL-mérkőzésen valaha lőtt legtöbb gól és a valaha kiharcolt legnagyobb arányú győzelem – várjuk a folytatást… Elérkezett a visszavágók ideje!

A statisztikai mutatóink rendkívül kedvezőek, amint erről már korábbi cikkünkben számot vetettünk, s az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) weboldalán (www.ehfcl.com) leközölt cikkben is górcső alá veszik klubunk erősségét, az alábbi kérdést feltéve – „Van egyáltalán valaki, aki megállíthatja a Győrt?”.  

Bízunk benne, s meg is teszünk mindent érte, hogy a kérdésre határozott NEM válasz szülessen, azonban ehhez szurkolóink segítségére is szükségünk van…

Összecsapásainkra még kaphatók jegyek, sőt, még a kezdődobás megvásárlásának (érdeklődés: kezdodobas@gyorietokc.hu) lehetősége is szabad, de érdemes sietni!

Mozduljanak ki még az év végi forgatag előtt

Jegyvásárlással kapcsolatban weboldalunk JEGYINFÓ felületén informálódhatnak.

Szurkoljunk együtt minél többen a helyszínen és teremtsünk fergeteges hangulatot a mérkőzések alkalmával!