2019. október 29-31. között Dunaújvárosban került megrendezésre a XV. Üstökös Kupa utánpótlás torna. Míg a Konkoly Tamás utánpótlás edzőnk vezette zöld-fehér mezes csapat korosztályában az ötödik helyet szerezte meg, addig Kocsis Tibor U14-es együttese a legfényesebben csillogó éremmel a nyakában térhetett haza.
Gratulálunk csapataink sikeres szerepléséhez!

Kocsis Tibor – U14-es csapat, 1. hely

„A rangos tornán csapatunk nehéz csoportba került. A Trade Szeged ellen 22-15, majd a Hódmezővásárhely elleni 16-12-es győzelmünkkel biztosították a csoportelsőséget majd egy tét nélküli presztízscsatában 14-13-ra legyőztük a K Szeged SE csapatát is.

Az elődöntőben csak a korai felkelés okozott problémát (Győri ETO KC U14-Vecsés 22-8). Színvonalas, izgalmas, kemény, de sportszerű küzdelmet hozott a döntő, ahol a Trade Szeged csapatát 20-17 re győztük le, így megvédtük tavalyi elsőségünket és ismét megnyertük az egyik legrangosabb hazai utánpótlástornát.

Egy különdíjat is bezsebeltünk, Mónus Borbála Anna a torna legjobb kapusa lett.” – értékelt Kocsis Tibor edző.

Névsor: Borbély Petra Luca, Császár Dorka, Granát Dorka, Horváth Lili, Kiss Diána Eliza, Kocsis Kata

Miklósy Luca, Mónus Borbála Anna, Németh Eszter, Pádár Laura, Ráth Borbála, Rédecsi Polett, Rosta Edina, Szár Evelin, Varga Dalma

 

Konkoly Tamás – 5. hely

Álló sor: Mészáros Anna, Czébán Stella, Vajda Luca, Barti Alexa, Czébán Lili, Vulcz Vanessza, Konkoly Tamás edző
Alsó sor: Császár Panna, Domján Dalma, Takács Panna, Korsós Alíz, Balogh Lili, Falusi Luca, Molnár Zsófia, Végh Zorka, Willman Viktória

„Egyik szemünk sír, a másik nevet

Veretlenül 5. helyezést értünk el, mert a csoport mérkőzéseken a Fehérvár utánpótlás csapata ellen 14-11-re nyertünk, a szegedi csapattal 12-12-es döntetlent játszottunk, a Szeged 17-12-re verte a fehérvári csapatot ezért mi a 5-8. helyért játszhattunk.
A kecskeméti utánpótlás csapat ellen 20-6-ra nyertünk, ezután 5-6. helyért a dunaújvárosi csapat ellen 25-13 re nyertünk. 

Jó lehetőség volt a gyerekeknek a különböző technikai, taktikai variációk gyakorlására ez az utánpótlás torna.” – zárta gondolatait Konkoly Tamás edző.